Hozzávalók
- 100 g paprikás kolbász
- 1 ek olaj
- 1 fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 1 tk ecet
- 2 ek sűrített paradicsom
- 1 csokor friss medvehagyma
- 400 ml tejszín
- 500 g bolti gnocchi
Hozzávalók
- 100 g paprikás kolbász
- 1 ek olaj
- 1 fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 1 tk ecet
- 2 ek sűrített paradicsom
- 1 csokor friss medvehagyma
- 400 ml tejszín
- 500 g bolti gnocchi
A kolbászt kis kockákra vágjuk, és az olajon elkezdjük pirítani. Ha elkezdte a zsírját kiengedni, rádobjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, közben sózzuk, borsozzuk.
Beletesszük az ecetet, a sűrített paradicsomot, az apróra vágott medvehagymát, összepirítjuk, majd felöntjük a tejszínnel, belerakjuk a gnocchit, és 3 perc alatt készre főzzük.
Elkészítési idő: 20 perc
Ha tetszett a medvehagymás gnocchi receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Még több tuti gnocchi:
Tejszínes-pesztós-kolbászos gnocchi