A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 2 db kisebb vagy 1 db nagyobb fej brokkoli
- só, bors
- 350 - 400 g tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- 150 g trappista sajt
A SMART rovat támogatója az
A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 2 db kisebb vagy 1 db nagyobb fej brokkoli
- só, bors
- 350 - 400 g tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- 150 g trappista sajt
A sajtos-tejfölös brokkoli elkészítéséhez először megtisztítjuk a brokkolit, rózsáira szedjük, a torzsájának a külső részét levágjuk, a maradékot pedig felszeleteljük. Bő, sós, lobogó vízbe dobjuk, és addig főzzük, amíg félig meg nem puhul ( ez kb. 10 perc), majd leszűrjük.
A tejfölben elkeverjük a sót, a borsot és a zúzott fokhagymát. A brokkolit szorosan, egy mélyebb tepsire rakjuk, lekenjük a tejföllel, megszórjuk reszelt sajttal, és 180 fokos sütőben 35-40 perc alatt megsütjük.
- Előkészítési idő: 15 perc
- Sütési idő: 35-40 perc
- Összesen: 50-55 perc
Ha tetszett ez a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!