Hozzávalók
- 250 g fagyasztott eper
- 1 doboz sajtos szendvicskrém (140 g-os kiszerelés)
- 50 g kristálycukor
- 1 ek habtejszín (opcionális)
- 6 db zabkeksz
- 1 ek eperpüré a díszítéshez (opcionális)
Hozzávalók
- 250 g fagyasztott eper
- 1 doboz sajtos szendvicskrém (140 g-os kiszerelés)
- 50 g kristálycukor
- 1 ek habtejszín (opcionális)
- 6 db zabkeksz
- 1 ek eperpüré a díszítéshez (opcionális)
Így készül az epres sajttorta-fagyi:
Az 5 perces epres sajttorta-fagyi első lépéseként a még jeges epret, a szendvicskrémet és a cukrot leturmixoljuk egy aprítógép vagy egy botmixer segítségével. Vigyázzunk, hogy ne zúzzuk túl sokáig, csak ameddig éppen pürés lesz benne az eper, nehogy megolvadjon. Ha túl sűrűnek ítélitek, egy kis tejszínnel lehet lazítani.
A fagyit ilyenkor még egy kis időre be lehet dobni a fagyasztóba, de azonnali fogyasztásra is tökéletes.
A fagyiskelyhek aljára morzsoljuk a kekszet, mehet rá a fagyi, és a tetejére csorgatunk egy kevés eperpürét.
- Elkészítési idő: 5 perc
Ha tetszett az 5 perces epres sajttorta-fagyi receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!