Hirdetés

Sajtos babkamuffin

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Szilvia 52 évesen nem a genetikának köszönheti elképesztő formáját, ő tudja, hogyan lehet fogyni 40 felett

Negyven-ötven felett a kilók gyorsabb jönnek fel, és lassabban mennek le, a fogyás nehezebb, az izmok leépülnek, és mindez csak a kezdet. Szilvi volt 70 kiló majd lefogyott 59-re és elkezdett izmot építeni. Saját bőrén tapasztalta a változást, így valóban tudja miről beszél mikor edzést tart. Nincs lehetetlen, csak más játékszabályokat kell betartania annak, aki 50 körül is jó formában akar lenni.

Lakatos István: Ez a Cápák között, nem a Celeb vagyok, ments ki innen!

Az üzleti showműsor következő adásában Lakatos István és Balogh Petya összecsapnak egymással, Tomán Szabina elmenekül egy kígyó elől, két Cápa pedig már akkor eldönti, hogy beszáll az egyik üzletbe, amikor meglátja a vállalkozót. További részletek vasárnap 19 órától a Cápák között hatodik részében.

Kétgyermekes édesanyaként forgat és játszik – így egyezteti össze magánéletét a munkával Lovas Rozi

Határozottság, igazságérzet és karakánság – ez mind közös Lovas Rozi és a Gólkirályságban alakított karakterében. Az már más kérdés, hogy ő a magánéletében mit és meddig képes eltűrni, de ahogy a sorozatban elbír egy focicsapattal, úgy otthon is megbirkózik minden nehéz feladattal.

„Ez egy álommeló” – Lakatos István munkát ajánlott a Cápák közöttben feltűnt testvérpárnak

Ilyen még nem volt az üzleti showműsor történetében: Lakatos Istvánnak annyira szimpatikus volt Mráz Márk és Mráz Marcell, a PulóWear vállalkozói, hogy egy különleges ajánlatot adott nekik. Amennyiben a két srác bevállalja, hogy a Cápa cégénél dolgozik a továbbiakban, úgy 20 millió forintos befektetést ad nekik 33 százalék tulajdonrészért cserébe.

A Konyhafőnök 2021-es győztese, kemény alkudozás, egy felbosszantott feltaláló és egy igazi álommeló – ez történt a Cápák között 5. adásában

Bóza Roland, A Konyhafőnök 2021-es győztese, két külön testvérpár, egy felbosszantott feltaláló és egy nemes küldetést végző vállalkozó állt a befektetők elé a Cápák között ötödik adásában. A Cápák ismét a családi vállalkozásokban hittek: mind a két testvérpár kapott befektetési ajánlatot a stúdióban.

Megrázó vallomás: miért kellett a fiamnak meghalnia?

Pontosan egy hónappal ezelőtt, január 17-én borzalmas tragédia történt Budapesten.  A 44 éves O. György kidobta saját fiát a negyedik emeletről, majd néhány másodperccel később ő maga is a mélybe vetette magát. Mindketten meghaltak. A gyászoló édesanya, Seres Barbara most exkluzív interjút adott a Fókusznak.

Ezt azért Rácz Jenő visszadobná – Tomán Szabina beszólt A Konyhafőnök győztesének

Bár Bóza Roland szendvicseit finomnak találták a Cápák, a csomagolás nem nyűgözte le őket. Míg Tomán Szabina Rácz Jenőt emlegette, Balogh Levente szerint ezt a terméket nem fogja tudni így eladni a gasztroreality 2021-es nyertese.

Ezt látnod kell! Ezzel üti el az idejét Fehér Balázs, amíg a barátnője dolgozik!

Ezt csinálja a The Carbonfools egykori frontembere, amíg jövőkutató párja a munkahelyén van.

Ezeket láttad már?