A gyömbérshothoz a citrom héját és a fehér hártyás részét levágjuk, majd a húsát kis darabokra vágjuk. Leturmixoljuk a gyömbérrel, a mézzel, a vízzel és a kurkumával együtt, átszűrjük, és rögtön fogyaszthatjuk, de üvegben tárolva 1-2 hétig eláll hűtőben.
Felesleges ebből a vitaminbombából boltit venni, abszolút elkészíthető otthon, 10 perc alatt megvan, és sokkal olcsóbb is.
Hozzávalók
1 ml-hez
2 db
citrom
50 g
friss gyömbér
(tisztított mennyiség)
2 - 3 ek
méz
500 - 600 ml
víz
1 tk
kurkuma
A gyömbérshothoz a citrom héját és a fehér hártyás részét levágjuk, majd a húsát kis darabokra vágjuk. Leturmixoljuk a gyömbérrel, a mézzel, a vízzel és a kurkumával együtt, átszűrjük, és rögtön fogyaszthatjuk, de üvegben tárolva 1-2 hétig eláll hűtőben.
Ha tetszett a Gyömbérshot receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!