A galuskaleveshez a paradicsomot kisebb kockákra vágjuk, az újhagyma szárát felaprítjuk. A sóskát felcsíkozzuk, a tojásokat pedig egy tálban felverjük és félretesszük. A galuskához a lisztet, a keményítőt és a tojást összekeverjük, enyhén megsózzuk, elkeverjük, majd a vizet hozzáadva nedves tésztát keverünk. Egy fazékban olajat melegítünk, és az újhagymát illatosra pirítjuk. Ezt követően hozzáadjuk a paradicsomot és 1 percig pirítjuk, majd felöntjük a vízzel.
A forrásban lévő paradicsomos levesünkbe galuskaszaggatóval (vagy ha a kínai módszert alkalmazzuk, akkor egyszerűen pálcikával) beleadagoljuk a galuskákat. Alacsony lángra kapcsolunk, és amikor feljött a felszínre a galuska, hozzáadjuk a szójaszószt és sózzuk, borsozzuk. Mehet bele a sóska, és körkörös mozdulattal beleöntjük a felvert tojást is. Ezzel készen is vagyunk, végül tálaláskor opcionálisan ékesítjük egy kis szezámolajjal.

- Elkészítési idő: 15 perc