A tejszínes gombás csirke receptekben talán az a legjobb, hogy alig kell hozzájuk valami. Hátradőlhettek, mert ez is egy ilyen lesz!
Tejszínes csirkemell gombával:
A gombát 2-3 mm vastagra felszeleteljük, és füstölgő, száraz serpenyőben 3-4 részletben megpirítjuk, majd kiszedjük és kitörölgetjük a serpenyőt. A csirkemellet felszeleteljük, a szeletek mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, és közepesen magas hőmérsékleten mindkét oldalukat megpirítjuk 2-3 perc alatt a serpenyőben az olajon. Ezután kiszedjük, és a visszamaradt zsiradékon megpirítjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, melyeket sózunk, borsozunk és megszórjuk a kakukkfűvel.
Ha üvegesre pirult, felöntjük a tejszínnel, belerakjuk a gombát, és 4-5 percig forraljuk. Hozzáadjuk a csirkét, mehet bele a citromlé és a citromhéj is, majd az egészet további 3-4 percig rotyogtatjuk. Végül a gombás csirkeragut megszórjuk friss petrezselyemmel, és főtt rizzsel tálaljuk.

További isteni gombás csirkemell receptek várnak rátok az oldalunkon, csak győzzetek választani!
Citromos csirkemell gombás rizottóval