Szendvics

Zöldségragus-grillkolbászos-goudásbagettazerdőben!

Zöldségragus-grillkolbászos-goudás bagett az erdőben!

Hozzávalók
4 db
kisebb bagett
400 g
klasszikus paprikás grillkolbász
8 szelet
gouda sajt
A zöldségraguhoz:
2 fej
hagyma
2 gerezd
fokhagyma
0.5 db
padlizsán
0.5 db
cukkini
0.5 db
piros kaliforniai paprika
0.5 db
sárga kaliforniai paprika
150 g
koktélparadicsom
1 tk
szárított kakukkfű
1 tk
szárított bazsalikom
só, bors
1 ek
balzsamecet
4 ek
olaj

Elkészítés

A zöldségragus bagett recepthez először elkészítjük a ragut: a hagymát és a fokhagymát vékonyra szeleteljük, majd az olajon közepes lángon elkezdjük hőkezelni. Ha kellően üveges, rádobjuk a felkockázott zöldségeket: a padlizsánt, a cukkinit, a kaliforniai paprikát és a koktélparadicsomot.

15-20 perc főzés után jöhet az ízesítés a zöldfűszerekkel, a balzsamecettel, és a sóval-borssal.Addig főzzük, míg megpuhulnak a zöldségek. A grillkolbászokat felkarikázzuk és az üresen maradt serpenyőben egy kevés olajon kisütjük őket. 

A félbevágott bagett aljára teszünk két szelet gouda sajtot, erre kanalazunk a zöldségraguból, majd rápakoljuk a kolbászt. A tetejére teszünk még 2 szelet sajtot, majd a bagett tetejével zárjuk a sort.

Még több szendvics recept, ami a legnagyobb éhséget is csillapítja:

BLT szendvics

Csirkés garlic bread szendvics

Ázsiai kacsamelles bagett

www.streetkitchen.hu

Ez a szendvics magában foglal egy kész lakomát, ugyanis a belekerülő ragu lágysága és a kolbász roppanóssága remekül harmonizál az érett holland gouda sajttal – egy álom ez, bagettbe töltve!

Hozzávalók

2 főre
4 db
kisebb bagett
400 g
klasszikus paprikás grillkolbász
8 szelet
gouda sajt
A zöldségraguhoz:
2 fej
hagyma
2 gerezd
fokhagyma
0.5 db
padlizsán
0.5 db
cukkini
0.5 db
piros kaliforniai paprika
0.5 db
sárga kaliforniai paprika
150 g
koktélparadicsom
1 tk
szárított kakukkfű
1 tk
szárított bazsalikom
só, bors
1 ek
balzsamecet
4 ek
olaj

A zöldségragus bagett recepthez először elkészítjük a ragut: a hagymát és a fokhagymát vékonyra szeleteljük, majd az olajon közepes lángon elkezdjük hőkezelni. Ha kellően üveges, rádobjuk a felkockázott zöldségeket: a padlizsánt, a cukkinit, a kaliforniai paprikát és a koktélparadicsomot.

15-20 perc főzés után jöhet az ízesítés a zöldfűszerekkel, a balzsamecettel, és a sóval-borssal.Addig főzzük, míg megpuhulnak a zöldségek. A grillkolbászokat felkarikázzuk és az üresen maradt serpenyőben egy kevés olajon kisütjük őket. 

A félbevágott bagett aljára teszünk két szelet gouda sajtot, erre kanalazunk a zöldségraguból, majd rápakoljuk a kolbászt. A tetejére teszünk még 2 szelet sajtot, majd a bagett tetejével zárjuk a sort.

Még több szendvics recept, ami a legnagyobb éhséget is csillapítja:

BLT szendvics

Csirkés garlic bread szendvics

Ázsiai kacsamelles bagett

Ha tetszett a Zöldségragus-grillkolbászos-goudás bagett az erdőben! receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept