Hozzávalók
- 1 fej karalábé (kisebb)
- 1 db cékla
- 1 db zöld alma
- só, bors
- 3 ek almaecet
- 2 ek méz
- 1 csokor friss kapor
Almás-céklás karalábésaláta
Hozzávalók
- 1 fej karalábé (kisebb)
- 1 db cékla
- 1 db zöld alma
- só, bors
- 3 ek almaecet
- 2 ek méz
- 1 csokor friss kapor
A zöldségeket és az almát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, megszórjuk 1 nagy csipet sóval, és hagyjuk állni 10 percet. Ezután kinyomkodjuk. Az ecetet és a mézet összekeverjük egy kevés borssal, és összeforgatjuk a lereszelt dolgokkal. Friss kaporral tálaljuk.
Ha tetszett az almás-céklás karalábésaláta receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!