Hirdetés

Thai mangósaláta

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Komoly sebeket téphet fel ez a sorozat” – interjú Zámbó Jimmy volt menedzserével, Joós Istvánnal

Zámbó Jimmy menedzsere és kiadója szerint Jimmy óriási megfelelési kényszerrel küzdött, mindig harcolt magával, és olyan kényszeresen figyelt a külsejére, hogy csak úgy, titokban a háta mögött nem lehetett volna leforgatni A Királyt. Joós Istvánnal, a Magneoton zenei kiadó vezérigazgatójával Edit asszony csirkepörköltjéről és Jimmy halálának okáról is beszélgettünk.

„Minden megnyilvánulását provokációnak éreztem” – Járai Máté úgy érezte, Rácz Jenő ki akarta ejteni a versenyből

A színész teljesen kiakadt, mert azt érezte, hogy a séf ellene fordult, és személyes ügyeként kezeli, hogy kiejtse a versenyből. Míg Máté úgy vélte, hogy mentora a vesztét akarja, Jenő csak segíteni próbált. Ha kíváncsi vagy rá, sikerült-e rendezniük a konfliktusukat, kattints a videóra.

Sárközi Ákos erős kritikával illette Járai Mátét és megvédte Rácz Jenőt

A séf rámutatott arra, hogy Máté a főzés alatt csak hisztizett, ami nemcsak a konyha hangulatán, de az étele minőségén is meglátszott. Hogy mit gondoltak a zsűritagok Máté főzés alatti kiborulásáról, kiderül a videóból.

Kiderült, hány százalék szavazott Solyom Bernire és Kiss Kevinre az X-Faktor Fináléban

Solyom Berni verhetetlen volt a 2022-es X-faktorban. Az első élő showtól kezdve az összes szavazást megnyerte, a finálét pedig főlényes győzelemmel zárta. Az első körös szavazásnál csaknem 43 százalékkal került a többiek elé, Kevin több mint 31 százalékkal lett második, Luca pedig a szavazatok közel 26 százalékát kapta. De hogy hogyan alakultak az arányok a második körben, kiderül a Fókusz riportjából.

Ő lett a 2022-es X-Faktor győztese

Elérkezett a mindent eldöntő pillanat: kiderült, hogy ki nyerte meg az X-Faktor 2022-es évadát!

Megérkezett az RTL+, a legújabb magyar előfizetéses streamingszolgáltatás

Mától már elérhető az RTL+, Magyarország új, előfizetéses streamingszolgáltatása, amely reklámok nélkül, exkluzív, kifejezetten erre a platformra gyártott tartalmakkal várja az előfizetőket. A nézők a streamingszolgáltatás tartalmait egy hónapig ingyen, majd 1990 Ft-os előfizetési díjért élvezhetik. Az RTL Most és az RTL Most+ felhasználói szintén elérik eddig használt szolgáltatásaik jelentős részét az új platformon.

Erika Boldizsárnak: „Nem akarom, hogy elmenj…”

Az együtt töltött nap végére Erika véleménye megváltozott ex-barátját illetően…   Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

„Ha fáj, akkor tudom, hogy jobb leszek és fejlődni fogok” – Míra, Fáni és Julcsi még csak 10 évesek, de már az életük a balett

Míra, Fáni és Julcsi három 10 éves kislány, akik a balettel kelnek és fekszenek, pörögnek, forognak, és folyamatosan nyújtanak. Már most nemzetközi versenyekre járnak, ahonnan arany- és ezüstérmekkel térnek haza, edzőik szerint pedig nagyon sok lehetőség van még a lányokban.

Ezeket láttad már?