Hirdetés

Zöldsaláta újburgonyával

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Kiderült, hány százalék szavazott Solyom Bernire és Kiss Kevinre az X-Faktor Fináléban

Solyom Berni verhetetlen volt a 2022-es X-faktorban. Az első élő showtól kezdve az összes szavazást megnyerte, a finálét pedig főlényes győzelemmel zárta. Az első körös szavazásnál csaknem 43 százalékkal került a többiek elé, Kevin több mint 31 százalékkal lett második, Luca pedig a szavazatok közel 26 százalékát kapta. De hogy hogyan alakultak az arányok a második körben, kiderül a Fókusz riportjából.

Diana egyik legjobb barátnője, Sarah Ferguson york-i hercegné adott interjút a Fókusznak

Az ukrán menekültek segítése céljából érkezett Magyarországra András herceg exfelesége, és interjút adott a Fókusznak. Sarah Ferguson york-i hercegné beszélt botrányos életéről, és arról is, hogy ő volt az, aki mindig jó kedvre derítette II. Erzsébet királynőt.

„Olyan huncutul nézel… Ez miattam van?” – Pirner Alma rájött, hogyan kell levenni a lábáról Rácz Jenőt

A kóstoláson a séfnek feltűnt, hogy Alma mosolyogva figyeli őt, nem is bírta szó nélkül hagyni a dolgot. 

Osváth Zsolti kiakad: Én abban a pillanatban kimegyek, ha Hagymával kell lennem

Sárközi Ákoson a sor, hogy két fős csapatokra ossza az embereit, azonban a döntésének nem mindenki örül. Vajon Zsolti túllendül a kezdeti ellenérzésein Hagymával kapcsolatban? Kiderül A Konyhafőnök legújabb adásában 20:00-kor az RTL-en!

Zámbó Jimmy és Edit első találkozása A Királyban: szerelem volt első látásra?

Jimmy és Edit a lépcsőházban pillantották meg egymást először A Király című sorozatban, melynek első epizódja már streamelhető az RTL+-on.

Hagyma és Nagy Viktor összeszólalkoztak: Ha bele akarok menni, be fogok menni!

Mindenki rohangált a konyhában és Hagymáék sütő híján Viktorékhoz tették be az ételüket. Ez viszont nem tetszett a sportolónak és odaszólt ellenfeleinek, aminek hangos vita lett a vége, mivel Hagyma sem hagyta magát.

Exkluzív: Így indul A Király története – nézz bele a Zámbó Jimmy életéről szóló sorozatba!

A RTL+ egyik nagy dobása a Zámbó Jimmy életét bemutató A Király című sorozat. Íme egy kis részlet az évadnyitó epizód első néhány percéből.  

„Ugyanúgy élem az életemet, mint bárki más, csak egy szem gyógyszert szedek” – az AIDS világnapján HIV-fertőzöttek vallottak betegségükről

December elsején, az AIDS világnapján a Retropajzs Egyesület HIV-vel élő aktivistái vállalták, hogy elmondják a Fókusznak: attól, hogy fertőzöttek, ugyanolyan normális és átlagos életét élnek, mint bárki más. Riportunkban arról mesélnek, akkor, amikor a betegségük kiderült, először ők is kétségbe estek. De ma már sikeresen kezelhető az egykori rettegett vírus, ám az AIDS, amit a HIV okozhat, már nem. Éppen ezért olyan fontos, hogy a fertőzöttséget időben felismerjék és kezeljék.

Ezeket láttad már?