Hirdetés

Alföldi gulyásleves

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Én is meghalhattam volna” – Blága Tünde szeme láttára nyelte el a tenger a szerelmét, a szépségkirálynő először mesélt az életét megváltoztató tragédiáról

Első látásra sokan azt gondolhatják, hogy mindene megvan: Blága Tünde rengeteget utazik, szép és céltudatos. Eddig azonban még soha nem mesélt arról a lelki teherről, amivel már másfél éve él együtt. A szépségkirálynő a Fókusznak adott exkluzív interjúban mesélt először arról, hogyan vesztette el egykori szerelmét egyik pillanatról a másikra.

Előzetes: Galla Miklós is felbukkan a The Voice-ban (10.07.)

Egy ismerős arc fogadja a coachokat a The Voice színpadán, a humorista Galla Miklós lepi meg Curtiséket. A coachok csapatai megtelnek, így kiderül, kikkel folytatódik a tehetségkutató következő fordulója. Hogy pontosan kik lesznek azok, kiderül október 7-én a hatodik Válogató adásából, és másnap, október 8-én már újra versenybe is szállnak egymással a The Voice 7. adásban.

„Flegma, izomagyú, buta paraszt” – Boráros Gábort a mai napig sok kritika éri

Boráros Gábor, és szerelme, Jákli Mónika több mint 11 éve alkotnak egy párt, és bár még nem házasok, már megszületett első közös gyermekük. Úgy gondolják, hogy ennyi idő után már nem tudják egymást meglepni, ugyanis rengeteg nehézségen és fájdalmon vannak túl, ami szétválaszthatatlanná tette őket. 

Szappanos Kata nem fejezte be produkcióját, mert sokkolta a coachok reakciója

Szappanos Katának egy álma vált valóra azzal, hogy megmutatta tehetségét a The Voice színpadán, de arra nem számított, amit a coachoktól kapott. A magyar tehetségkutató történetében most fordult először elő, hogy a versenyző nem tudta folytatni az éneklést, amivel a coachokat is meglepte. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Albert Erika élt hajléktalanként és óriási luxusban, most 50 felett a korosztályának is bizonyítani akar a Survivorben

Albert Erika vagy, ahogy mindenki hívja őt, Zera élete regénybe illő. Erdélyben született, de onnan 16 évesen megszökött. Hajléktalanként élt, majd később azt is megtapasztalta, milyen a luxus. Most mindezt hátrahagyva a Survivorben küzd újra. Azt mondja, kíváncsi rá, hogy megvan-e még benne a fiatalkori tűrőképessége és azt is be akarja bizonyítani a korosztályának, hogy az élet 50 felett kezdődik el igazán.

Három befektetési ajánlatot is elfogadtak a Cápák és a vállalkozók a Cápák között évadzárójában

Egy kiterjesztettvalóság-applikációval, minőségi zamatos paradicsomos termékekkel, high fashion divatbranddel, fogászati étrend-kiegészítőkkel és hegesztő okosító találmánnyal érkeztek a vállalkozók a befektetők elé az RTL üzleti showműsorának évadzáró részében. Most is nagyon haraptak a Cápák.

Földi paradicsomba csábította a Cápákát az ismert Pomodorini márka vállalkozója

Mannheim Anett magyar, kézműves, prémium paradicsomos vállalkozását hozta el a Cápáknak, amit többeknek már be sem kellett igazán mutatnia. A mezőgazdasági családból származó anyukának szülési szabadságán jött az ihlet, hogy olyan vállalkozást szeretne felépíteni, amit családja mellett is sikerre tud vinni. Tíz millió forint és egy mentor reményében érkezett most az RTL üzleti showműsorába, hogy megduplázza a Pomodorini disztribúcióját – ezért cserébe 10%-ot ajánlott fel vállalkozásából a befektetőknek.

Magyar Elektra sírva fakadt produkciója után – Miklósa Erika próbálta vigasztalni Trokán Nóri húgát

Magyar Elektra életében az okozta a legnagyobb törést, hogy ezerszer hallotta már, mennyire csodálatos és tehetséges, de utána mindig ott van az a „csak”. Miklósa Erika és Curtis személyes történetekkel próbálták nyugtatni a lányt, mert szerintük az áttörés akkor fog eljönni, ha elengedi a megfelelési kényszerét. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Ezeket láttad már?