Hozzávalók
- 2 üveg bolognai szósz (320 g-os kiszerelés)
- só, bors
- 600 ml víz
- 500 g penne
- 200 g mozzarella
Egyserpenyős paradicsomos tészta
Hozzávalók
- 2 üveg bolognai szósz (320 g-os kiszerelés)
- só, bors
- 600 ml víz
- 500 g penne
- 200 g mozzarella
Az egyserpenyős paradicsomos tészta elkészítéséhez a szószt egy nagy serpenyőbe öntjük, sózzuk, borsozzuk, felöntjük a vízzel és felforraljuk. Beletesszük a tésztát, és kevergetve addig főzzük, amíg al dente nem lesz. Ekkor rátépkedjük a mozzarellát, és 200 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.
Elkészítési idő: kb. 50 perc
Ha tetszett ez a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Még több egyserpenyős kaja:
Egyserpenyős kelbimbós-sütőtökös csirkecomb
Sörös egyserpenyős csirkebrassói
Egyserpenyős csirkemell újkrumplival és kelbimbóval