Hirdetés

Ravioli édesburgonyából spenótos juhtúrós töltelékkel

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Egy szobrot be lehet fejezni, de egy szobor sosincs kész” – Majoros György kezei között életre kelnek az acéldrótok

A rideg, kemény acél is megszelídül és új életre kel Majoros György kezei között. Olyan szobrokat készít, amilyeneket a világon összesen csak öten csinálnak. Ő viszont meg is festi alkotásait, így lesznek egyedülállóak a munkái. A művész több heti gondolkodás után veszi elő a hegesztőszemüveget, és kezd alkotni. Azt mondja, amikor igazán elmerül a munkában, kiesik nála az idő.

Mese a befektetőkről, egy álommeló és hoppon maradt Cápák

A 11. adásban Balogh Levente „álommelót” ajánlott, miközben az egyre öntudatosabb vállalkozók két esetben is visszautasították a Cápák üzleti ajánlatait.

Egyetlen hátizsákkal, napi pár száz forintból járta be Dél-Amerikát Andi és Tobi

Andi és Tobi úgy járta be egyetlen hátizsákkal egész Dél-Amerikát, hogy naponta mindössze pár száz forintot költöttek. A magyar-svéd pár néha egy terepjáró platóján, sörösüvegeken utazott, máskor az őserdőben sátraztak éjszaka. Ha pedig elfogyott a pénzük, beálltak a helyiek közé dolgozni.

Moldován András: Ti a meleg vizet találtátok föl, és csodálkoztok, hogy nem veszik

A Cápa szerint már világszerte elterjedt volna a vállalkozók ötlete, ha igazán jó lenne, ráadásul Moldován András azt is furcsállja, hogy az amerikaiaknak és a japánoknak ez még nem jutott eszébe. Balogh Levente szerint azonban volt már arra példa a történelemben, hogy magyar ember talált fel valamit. További részletek a Cápák között vasárnap esti részében 19 órától az RTL-en.

A téliszalámitól az ásványvízig – tíz éven át csak 1 forintot keresett minden eladott terméken Balogh Levente

Balogh Levente évek óta szerepel a 100 leggazdagabb magyar listáján, idáig azonban hosszú út vezetett. Többen azt feltételezik, már a szülei is gazdagok voltak, ez azonban tévhit, a Cápa a Fókusznak mesélt arról, hogyan alakult a karrierje 1990-től mostanáig.

Zártosztályra kerül Pajkaszeg egyik lakosa a következő epizódban?

Tízezerszeres nap lesz Pajkaszegen, Pali bácsi vizsgálatra megy, valakit pedig elvisznek a faluból. A sorozat új részekkel folytatódik szombat esténként 20:00-tól az RTL-en.

Lakatos István véletlenül elejtett egy gyémánt ékszert a stúdióban

Feil Róbert az Artidia mesterséges gyémánt ékszer márkával állt a Cápák elé, majd tesztelte a befektetőket, hogy felismerik-e, melyik a természetes, és melyik a mesterséges drágakő. Ekkor történt a baleset: Lakatos István a földre ejtette az egyik ékszert, ami elgurult. Szerencsére hamar meglett.

Így szelt le egy darabot saját kezéből, Kovács Lázár a sztárséf, megmutatta a Fókusznak, hogy félkézzel is tündér a konyhában

Nagy veszélybe került a sztárséf, Kovács Lázár részvétele az áprilisi pizza-világbajnokságon. Lázár majdnem levágta a hüvelykujját. Hogy hogyan szelt ki a kezéből egy darabot a sztárséf, majd azt hogyan varrták vissza, kiderül a riportól.

Ezeket láttad már?