Hozzávalók
- 1 db mangó (nagyobb)
- 2 szál sárgarépa (kisebb)
- ½ fej lila hagyma
- 1 szál citromnád
- 1 db piros chili
- 100 g pirított mogyoró
- 2 szál friss menta
A dresszinghez
- 2 db lime leve
- 4 tk barna cukor
- 6 ek halszósz
- 2 ek víz
Hozzávalók
- 1 db mangó (nagyobb)
- 2 szál sárgarépa (kisebb)
- ½ fej lila hagyma
- 1 szál citromnád
- 1 db piros chili
- 100 g pirított mogyoró
- 2 szál friss menta
A dresszinghez
- 2 db lime leve
- 4 tk barna cukor
- 6 ek halszósz
- 2 ek víz
A mangót megpucoljuk, a mag mentén levágjuk, vékonyan felszeleteljük, majd vékony hasábokat vágunk belőle. A répával is ugyanezt tesszük. A lila hagymát, a citromnádat és a chilit vékonyan felszeleteljük.
A dresszinghez a lime levében feloldjuk a cukrot, majd belekeverjük a halszószt és a vizet. A mangót, a répát, a hagymát, a citromnádat és a mogyorót összeforgatjuk a dresszinggel, friss mentával és chilivel tálaljuk.
Ha tetszett a Thai mangósaláta receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!