Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Újabb versenyző lett rosszul, az egyik törzs pedig feladta a játékot a Survivorben

A Survivor a zsákmányszerzésen is kemény feladatok elé állította a játékosokat: voltak, akik a feladás szélére sodródtak, mások lehorzsolták az egész testüket, sőt orvosi segítségre is szüksége volt az egyik túlélőnek. A taktikázás kerekei is mozgásba lendültek: a Jarakay a feladást választotta, a Karagatan tagjai pedig máris párbajozni vinnék egyik társukat.

Ha Vastag Csabát körülrajongják a nők, felesége teljesen kiborul

Vastag Csaba szerint nincs olyan pillanat, amikor szerelme, Evelin nem tartja őt kívánatosnak. Éppen ezért alig akart hinni a fülének, amikor felesége megcáfolta ezt, és konkrét szituációkat is említett.

„Az önbizalmam is nagyobb lett” – Kurta Zsuzsa nem csak A Konyhafőnök fődíját vitte el

Rácz Jenő versenyzője, Kurta Zsuzsa nyerte meg A Konyhafőnök jubileumi évadát, így a dicsőség mellett a 10 millió forintos jutalom is az övé. A győztes az RTL-nek mesélt a benne kavargó érzelmekről, és elárulta, hogy nemcsak a konyhában tanultakat tudja majd hasznosítani, de az élet más területein is rengeteget fejlődött a műsornak köszönhetően. Rácz Jenő is osztozott az örömében, és elárulta, mit tervez a győztes mentorának járó kupával.

Voksán Virág kutyái rátámadnak Lacira, ha közel merészkedik szerelméhez

Voksán Virág ágyba kapja a reggelit kedvesétől, ami felidézi benne sérelmét, amit a villán kívüli reggeli rituáléjuk okoz benne minden nap. „Megfogja a négy rudimat, és odadobja a kanapéra” – meséli párjáról, Laciról, aki egyből a saját védelmére kel, és elárulja, miért vetemedik ilyen tettre. A Nyerő Páros minden hétköznap 19:45-kor folytatódik az RTL-en.

Balogh Levente Orbók Ilonáról: Régóta körözünk egymás körül

A sikeres pitch után Orbók Ilona nem tartotta magában érzéseit, egyből megölelte a Pomodorini vállalkozóját. Balogh Levente pedig elárulta, hogy rendkívül izgatott az üzletkötés miatt, hiszen ez az első közös biznisze Ilonával.

Joe kihagyja a reggeli tornát, mert szerelmével már megvolt a testmozgás

Boráros Gábor és párja kiabálva ébresztik a többieket, hiszen elhatározták, hogy egy reggeli tornával frissítik fel a villa lakóit. Joe azonban nem él a lehetőséggel, és azt is elárulja, miért döntött így. A Nyerő Páros minden hétköznap 19:45-kor folytatódik az RTL-en.

Hiába „kezeskedtek egymásért”, a szendvics és az édeshármas is kifogott a sztárpárokon

A Nyerő Páros második napján a szerelmeseknek a Kezeskedem érted nevű játékban kellett megmérkőzniük. A lányok a hálószobából instruálták szerelmeiket, akiknek műkezek segítségével kellett volna reggelit készíteniük, de inkább törtek-zúztak a konyhában. Este viszont lenyugodtak a kedélyek a villában, és közösen engedték ki a gőzt a játék hevében felgyülemlett stressz után.

Manuel zavarba jött attól, ahogy Miklósa Erika neki énekelt

Miután a coachok elbúcsúztak az olasz sztártól, Dell' Amico Romeo Albericótól, Miklósa Erikát annyira elragadta az itáliai életérzés, hogy mikrofont ragadott, a színpadra lépett és elénekelt egy klasszikust, bízva abban, hogy a szőrösszívű Manuel is megenyhül.

Ezeket láttad már?