Hirdetés

Sonkás tésztasaláta

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Bántalmazott gyerek voltam” – Trokán Nóri húga állandó célpont volt az iskolában

Magyar Elektra senkinek sem szólt arról, hogy próbára teszi magát a The Voice-ban. „Nem tudtam róla, hogy jön, lesokkolódtam rendesen” – mesélte Trokán Nóri, aki a közös családi múltjukról is mesélt. Elektra elárulta, hogy az iskolában állandóan gúnyolták a társai, például azzal, hogy nem olyan sovány, mint a testvére.

Ruzsik Katalin a New York-i színházak és klubok után a The Voice színpadán mutatja meg tehetségét

Ruzsik Katalin angol nyelvtudás nélkül költözött ki Amerikába, hogy még jobb előadóvá váljon. New Yorkban broadway előadásokban szerepelt, és kisebb filmszerepeket is kapott, de emellett a zenét sem hanyagolta el – bekerült egy zenekarba, akikkel underground klubokban játszottak. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Széken keresztül szúrta át Trokán Nóri szívét Rónaszéki Sebestyén hangja

Rónaszéki Sebestyén Szécsi Pált idézte meg a The Voice színpán, ami Curtist és Trokán Nórit is levette a lábáról. Mind a ketten megnyomták a gombot, majd együtt táncolva élvezték tovább a produkciót. „Meg fogjuk olvasztani a tévéképernyőt otthon” – mondta Nóri Sebestyénről, miután a 28 éves énekes őt választotta. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Trokán Nóri: Téged kár lett volna elengednünk!

Fehér Richárdot az utolsó pillanatig váratták a coachok, végül Curtis volt az egyetlen, aki megnyomta a gombot. Ennek ellenére Trokán Nóri és Manuel is élvezték a produkciót, Miklósa Erika pedig tudta, hogy Curtis már nagyon akar egy ilyen énekest a csapatába. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

„Ellene megtiszteltetés lenne versenyzeni” – Horváth Gergő elárulta, kivel csapna össze a Fináléban

Horváth Gergely óriási örömöt érzett, amikor Rácz Jenő átadta neki a séfkabátot, amit igyekszik majd nem teherként megélni. Extra interjúnkban kifaggattuk, kivel szeretne a leginkább megmérkőzni a Fináléban, és az elmúlt hetek legmaradandóbb élményeiről is mesélt. A séfek kihívásai teljesen átváltoztatták a főzési stílusát, aminek köszönhetően rengeteg sikerélményt szerzett A Konyhafőnökben. Persze, a mélypontok sem kerülték el: ilyen volt, amikor durván elvágta az ujját a Középdöntőben. 

Miklósa Erika férje megtréfálta Curtist

A Válogató szünetében Curtis felelevenítette az iskolás éveit, majd mikor szóba jött a sport, Miklósa Erika a férjéről mesélt, aki egyszer borsot tört Curtisék orra alá. „Akkoriban fogyasztottam alkoholt, ott sok minden kimaradt” – mondta a rapper, aki nem igazán emlékezett a történtekre.

Fóliás Jucit nehéz helyzetbe hozták a Cápák

Orbók Ilona volt az első, aki rendhagyó ajánlatot tett Fóliás Jucinak, majd Moldován András is közbelépett. Az ő befektetési ajánlatához sem volt még hasonló a Cápák között műsorában, így nemcsak a vállalkozót, de Balogh Leventét is meglepték cápatársai. Az ásványvízkirály próbálta befolyásolni Zsámboki Judit döntését, aki végül a saját megérzésére hallgatott.

Jolis Carmen: Hulló falevelek (Budapest Bár)

Jolis Carmen a The Voice negyedik meghallgatásán a Budapest Bár Hulló falevelek című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

Ezeket láttad már?