Hozzávalók
- 5 csokor petrezselyem
- 2 fej lila hagyma (80 g/fej)
- 500 g koktélparadicsom
- 1 db kígyóuborka
- 2 csokor menta
- 1 db citrom
- 2 konzerv lencse (400 g-os kiszerelés)
- 80 ml olívaolaj
A tálaláshoz
- 3 db pita
Hozzávalók
- 5 csokor petrezselyem
- 2 fej lila hagyma (80 g/fej)
- 500 g koktélparadicsom
- 1 db kígyóuborka
- 2 csokor menta
- 1 db citrom
- 2 konzerv lencse (400 g-os kiszerelés)
- 80 ml olívaolaj
A tálaláshoz
- 3 db pita
Így készül a lencsés tabulé.
A petrezselymet felaprítjuk, és összekeverjük a finomra vágott lila hagymával, a negyedelt koktélparadicsommal, az 5 mm-es kockákra vágott uborkával és a felaprított mentalevelekkel is.
Belefacsarjuk a citrom levét, hozzákeverjük a leszűrt lencsét és az olívaolajat, és alaposan átkeverjük az egészet. Feldarabolt pitával tálaljuk.
- Elkészítési idő: 5 perc
Ha tetszett a lencsés tabulé receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!