A húsvéti receptek támogatója a
Hozzávalók
- 100 g kuszkusz
- 200 ml zöldségalaplé
- ½ fej lila hagyma (120 g/fej)
- só, bors
- 1 db avokádó
- 1 db lime leve
- 1 csokor petrezselyem
- 1 csomag sajt steak (160 g-os kiszerelés)
- 1 db kígyóuborka
- 4 ek olívaolaj
A húsvéti receptek támogatója a
A húsvéti receptek támogatója a
Hozzávalók
- 100 g kuszkusz
- 200 ml zöldségalaplé
- ½ fej lila hagyma (120 g/fej)
- só, bors
- 1 db avokádó
- 1 db lime leve
- 1 csokor petrezselyem
- 1 csomag sajt steak (160 g-os kiszerelés)
- 1 db kígyóuborka
- 4 ek olívaolaj
A sajt steak egy szuper vega opció. Elkészítéséhez először a kuszkuszt leforrázzuk az alaplével, lefedjük és hagyjuk állni 10 percet.
A lila hagymát apróra vágjuk, és egy csipet sóval megszórva hagyjuk állni egy kicsit. Az avokádót kis kockákra vágjuk és meglocsoljuk fél lime levével. A petrezselymet apróra vágjuk.
A grillsajtot alacsonyabb hőfokon lepirítjuk a serpenyőben. Összekeverjük a kuszkuszt, az apróra vágott uborkát, avokádót, petrezselymet és hagymát, majd sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk a maradék lime levével és olívaolajjal. Az elfelezett sajtot ezen a salátán tálaljuk.
- Elkészítési idő: 40 perc
Ha tetszett a sajt steak avokádós-uborkás kuszkuszsalátával receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!