Hirdetés

Gombás vega töltött padlizsán

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Fabó Emma egy napnál tovább még sosem volt távol a családjától

Fabó Emmának az volt a legnagyobb álma, hogy egyszer megmérettethesse magát a Survivorben és végig játssza. Noha egyetlen állattól iszonyodik, nem fél semmitől. Azt viszont még nem tudja, hogyan kezeli majd a családja hiányát, akiktől még sosem volt hosszabb ideig távol. Extra videónkban mesél róla, szerinte mennyire előny vagy hátrány, hogy 47 éves és arról is, számára mi az abszolút elfogadhatatlan a játékban. Survivor – Generációk harca október 2-től az RTL-en.

Mélyen érintette a Cápákat az apaság krízise – Cápák között Online Pitch

Léder László pszichológus, szervezetfejlesztési és vezetési tanácsadó néhány évvel ezelőtt alapította az Apa Akadémiát. Az elmúlt két évtizedben szerinte úgynevezett csendes apaforradalom zajlik, ezért is kezdett a modern apaság pszichológiájával foglalkozni. A vállalatok és az édesapák nagy része szerinte nem tud jól reagálni az apává válás időszakára. A vállalkozó 3 millió forintért érkezett, cserébe pedig 20 százalékos tulajdonrészt ajánlott a Cápáknak.

„Megpróbálok majd kevésbé egy oldalra hajlani” – A Konyhafőnök ikonikussá vált alakjai a Street Kitchen bázisán zsűrizik majd a csapatokat

A Konyhafőnök jubileumi évadának versenyzői ismét nagy feladat elé néznek, ezúttal Fördős Zé birodalmában, a Street Kitchen konyhájában kell bizonyítaniuk. Azonban nem csak emiatt izgulhatnak, ugyanis a zsűri szerepét ezúttal az előző évadok legtehetségesebb versenyzői, Michelin-csillagos séfek és a Mestercukrász egyik fontos alakja töltik be. Vajon Kardos Eszternek miért Zé jut eszébe A Konyhafőnökről? Nemcsak ez derült ki, hanem az is, hogy Rácz-Gyuricza Dóra milyen elvek alapján fogja értékelni a kék és a piros csapat versenyzőit.

Már Vodafone TV médiaboxon is elérhető az RTL+ teljes kínálata

A készülék segítségével a Vodafone Magyarország előfizetői számára még egyszerűbbé vált az RTL streaming platformjának elérése.

Balogh Levente: Az a probléma, hogy elvárják a férfiaktól, hogy pénzkeresők és apák is legyenek

Újra Cápák között Online Pitch az rtl.hu-n! A műsor ezúttal is tartogat olyan exkluzív tartalmakat, amik a televízióban nem szerepelnek. A második exkluzív pitchet Léder László vezetési tanácsadó és pszichológus tartotta a Cápáknák. Vállalkozása témája az apaság, ami a befektetőket is megnyitotta – a Cápák őszintén beszéltek magánéleti kérdésekről.

Balogh Levente: Nagy szerencsétek van, hogy itt ültem

„Nagy ötlet, biztos lesz rá kereslet” – mondta Balogh Levente a Petsup vállalkozóinak, akik azt is elárulták a Cápának, hogy kifejezetten érte jöttek az RTL üzleti showműsorába. Levente egyből reagált a vállalkozók vallomására, aminek hatalmas nevetés lett a vége.

„Lehet, hogy már nem is élnék” – Gizi néni a konditerem fénypontja, a nagymama kitartása irigylésre méltó

Legyen szó születésnapról, családi névnapozásról vagy házassági évfordulóról, a hetvenéves Gizi nénit semmi sem tartja otthon, már ha edzésről van szó. Nála olyan, hogy kifogás, nem létezik. Már legalább 20 éve minden nap lejár a konditerembe és boldogabb mint valaha. 

Miklósa Erika örökbefogadott, halva született lányáról mesélt

A The Voice forgatásának szünetében a coachok közös szobájukban beszélgettek. Ekkor derült ki, min mentek keresztül korábban Miklósa Erikáék és az örökbefogadott kislányuk, akivel a mai napig hálásak egymásnak.

Ezeket láttad már?