Hirdetés

Grillezett camembert édesburgonya tócsnival

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Az egyik játékos csellel próbálta lebuktatni az árulókat

A reggelinél Mohai Tamásnak támadt egy ötlete, amivel látványos reakciót szeretett volna kiváltani a lehetséges gyilkosokból. A teremben lévő játékosok támogatták a cselt, és reménykedtek, hogy már a nap elején sikerül nyomra bukkanniuk.

Molnár Gusztáv: Van még bennem szégyen

Orvos, pszichiáterek, vallás, meditáció, akupunktúra – azt mondta kipróbált mindent, hogy leszokjon, de ez a legutóbbi alkalomig egyszer sem sikerült neki. Molnár Gusztáv arról beszélt, hogy már 2015-ben tudta, hogy baj van, hogy a szerhasználata nem normális. Az első időszaka Komlón nagyon nehéz volt, amikor tisztult a kép, akkor látta, hogy kiket veszített el. „Vannak fájdalmas felismeréseim az életemmel kapcsolatban” – mondta. Ilyen például, hogy nem biztos, hogy jó apa és jó férj volt. Amióta kijött, túljutott egy szakításon is, ami nagyon megviselte.

„Ez ilyen Anikó-féle sztori, amit most lenyomtál” – Törőcsik Dani elméletétől az általa gyanúsított játékos álla is leesett

Törőcsik Dani az utolsó kerekasztal szertartáson minden lehetséges szálat igyekezett megmozgatni, hogy bent maradhasson a játék végéig. Éppen ezért egy nagyon összetett elméletet vezetett le a többieknek arról, hogy szerinte, ki lehet az áruló. „Nekem gyilkosként sem jutna eszembe egy ekkora csavar” – válaszolta erre a meggyanúsított híresség. 

Micheller Mónika táskái több, mint 10 budai ingatlan árával vetekszenek

Mónika a Budai vár lábánál él párjával, Dinóval, egy fantasztikus panorámájú lakásban, ahonnan az egész várost látják. Nemrég költöztek be új otthonukba, aminek szinte minden részletét Mónika tervezte. A hálószobájuk mellett gardróbjára a legbüszkébb, ahol csak a táskagyűjteménye annyit ér, mint 10-12 budai ingatlan – saját bevallása szerint.

Mohai Tamás döntése miatt újra ölhettek a gyilkosok: ez történt az Árulók – Gyilkosság a kastélyban 10. részében

Az árulók ismét döntöttek, dr. Gyenesei Leilát tették el láb alól. Ezt követően Tapasztó Orsi pszichikai hadviselésbe kezdett, hogy megtalálja a gyilkosokat, amitól Nádai Anikó még jobban idegeskedni kezdett. Este Árpa Attila nemcsak egy vacsorával, de egy alkuval is meglepte a játékosokat: dönthettek róla, hogy konklávét vagy kerekasztal szertartást tartsanak. Moha döntése miatt végül a gyilkosok megtarthatták találkozójukat. 

„Valamit tud a kissrác, ennyi hülye ember nem lehet itt Magyarországon” – Azahriah megosztotta a kanapéhuszárokat

D. Tóth Kriszta: Elviszlek magammal című műsorába a fiatal szupersztárt, Azahriah-t, vagyis Baukó Attilát hívta meg egy mélyinterjúra. A kanapéhuszárok eleinte az autós interjú létjogosultságát, majd az énekes körüli hype-ot boncolgatták.

Berki Mazsi szerint Dobos Evelin elleste az egyik trükkjét

Berki Mazsi izgatottan nézte végig Dobos Evelin és Nyári Dia meccsét, hiszen a Sztárbox második elődöntőjében kiderült, hogy kivel fog ringbe szállni a döntőben. Edzőjével ki is elemezték a színésznők mérkőzését, és ennek alapján azt üzente leendő ellenfelének: kösse még fel kicsit a gatyáját jövő vasárnapra. 

A Tűz ceremónián minden bent maradt játékos felfedte magát

Az utolsó napon nemcsak versenyautóba pattanva kellett bizonyítaniuk a játékosoknak, de még baltadobálásban is kipróbálták magukat. Ezt követően megtartották az utolsó kerekasztal szertartást, ahonnan a kiszavazott híresség már az igazság felfedése nélkül távozott. Ezt követően a Tűz ceremónián mindenre fény derült.

Ezeket láttad már?