Egyserpenyős paradicsomos tészta

Hozzávalók

4
főre
+
2 üveg bolognai szósz (320 g-os kiszerelés)
só, bors
600 ml víz
500 g penne
200 g mozzarella
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Egyserpenyős paradicsomos tészta

Nagyon gyors, extra megúszós, de villantós kaja, hétköznap estékre.
Kipróbáltam, jóóó lett!
10
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
2 üveg bolognai szósz (320 g-os kiszerelés)
só, bors
600 ml víz
500 g penne
200 g mozzarella
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

Az egyserpenyős paradicsomos tészta elkészítéséhez a szószt egy nagy serpenyőbe öntjük, sózzuk, borsozzuk, felöntjük a vízzel és felforraljuk. Beletesszük a tésztát, és kevergetve addig főzzük, amíg al dente nem lesz. Ekkor rátépkedjük a mozzarellát, és 200 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.

egyserpenyős paradicsomos tészta

Elkészítési idő: kb. 50 perc

Ha tetszett ez a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Még több egyserpenyős kaja:

Egyserpenyős kelbimbós-sütőtökös csirkecomb
Sörös egyserpenyős csirkebrassói
Egyserpenyős csirkemell újkrumplival és kelbimbóval

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?