Hirdetés

Hozzávalók

2 ek olaj
2 marék csiperkegomba
2 kisebb bagett
1 db krémes camembert sajt
2 db tojás
1 mk só
1 mk cayenne bors
bors
100 ml tej
100 ml zsíros tejszín
Hirdetés

Sajtos bagettfelfújt - Izgalmas és gyors vacsora

Sokkal izgalmasabb dolgokat lehet kihozni egy bagettből, mint azt gondolnátok!. Ehhez a recepthez csak néhány dologra van szükségetek, a többit pedig elintézi a sütő! Fél óra alatt megvagytok és mégsem egy uncsi szendvics a vacsorátok. Próbáljátok ki! :)
Hirdetés

Hozzávalók

2 ek olaj
2 marék csiperkegomba
2 kisebb bagett
1 db krémes camembert sajt
2 db tojás
1 mk só
1 mk cayenne bors
bors
100 ml tej
100 ml zsíros tejszín
Fotó: Szilágyi Nóri

Kevés olajon lepirítjuk a felszeletelt gombát. A bagetteket és a sajtot felszeleteljük. Egy kisebb sütőtálat kivajazunk, a bagettszeleteket a tálba rakjuk, közé szórunk a lepirított gombából és a sajtból. A tojásokat egy tálban lazán felverjük, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk cayenne borssal, beleöntjük a tejszínt és a tejet. Leöntjük vele a bagettszeleteket és 180 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?