A szójaszószos-csirkés udon elkészítéséhez a csirkemellet csíkokra vágjuk és nagy lángon, kevés olajon, lepirítjuk egy wok serpenyőben.
Ha színt kapott a csirke, lejjebb vesszük a lángot közepesre, majd mehet rá a szeletelt fokhagyma, a paprikakrém, a méz és a szójaszósz. Átkeverjük a csirkét, nyakon öntjük a keményítővel kikevert vízzel, és addig rotyogtatjuk, amíg be nem sűrűsödik.
Az udon tésztát a csomagoláson jelzett módon elkészítjük, közben a jégcsapretket vékony csíkokra vágjuk.
Tányérba szedünk a tésztából, rákanalazzuk a húsos ragut, teszünk rá a retekből, végül megszórjuk a felkarikázott újhagymával és a szezámmaggal.

- Elkészítési idő: 15 perc
Ha szeretitek az ázsiai ízeket, ezeket a recepteket se hagyjátok ki:
Brokkolis, mogyorós, csirkés soba tészta