Hirdetés

Ricottás-bazsalikomos tagliatelle

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Legalább gombfociban sikerült az élre törnie Magyarországnak

Lukács Viktor idén egyéniben és a válogatott tagjaként is hazahozhatta gombfociban az aranyérmet Brazíliából, ezzel megszerezte Magyarországnak a világbajnoki aranyat. Viktor 1997 óta űzi a sportot, civilben jelzálog-hitelezéssel foglalkozik egy bankban, idei győzelmével pedig már hétszeres világbajnok.

„Nem lesz mit szétoltani” – Tokár Tomi egy üres tányért akart a zsűri elé vinni

A műsorvezető a zsűri kritikáját akarta elkerülni, ezért kétségbeesésében úgy döntött, hogy egyetlen elkészült elemét sem tálalja fel. Ha érdekel, miért döntött így Tomi és hogyan reagált erre mentora, akkor nézd meg a videót!

Kiderült, hány százalék szavazott Solyom Bernire és Kiss Kevinre az X-Faktor Fináléban

Solyom Berni verhetetlen volt a 2022-es X-faktorban. Az első élő showtól kezdve az összes szavazást megnyerte, a finálét pedig főlényes győzelemmel zárta. Az első körös szavazásnál csaknem 43 százalékkal került a többiek elé, Kevin több mint 31 százalékkal lett második, Luca pedig a szavazatok közel 26 százalékát kapta. De hogy hogyan alakultak az arányok a második körben, kiderül a Fókusz riportjából.

Visszatért a Gyertek át! – A Sztárvetélkedő

Visszatért Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora, amely megújult formában szórakoztatja a nézőket. Ismét két, négy fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. A nézők rekeszizmai jól bevált és vadonatúj, eddig még nem látott játékokon edződhetnek. 

Mihályfi Luca & Takács Nikolas: Csönd éve (Balázs Fecó)

Mihályfi Luca és Takács Nikolas az X-Faktor negyedik Élő show-jában Balázs Fecó - Csönd éve című dalát adták elő.

Új török sorozat indult az RTL-en, szerdától kiderül, mi lesz Az örökség ára

Az örökség ára története rengeteg megható szálon fut, a kis Yusuf olyan családban cseperedik, ahol hamar fel kell nőnie, köszönhető ez a keménykezű nagybátyjának is. A főszereplőt alakító Halid Ibrahim pedig nem csak tehetséges színész, de évekkel ezelőtt Törökországban elnyerte az év legígéretesebb férfi modelljének járó díjat is. A sorozatot szerdától minden délután 16:40-től láthatják az RTL-en.

Van, aki vegetáriánus, más a műsor kedvéért költözött haza – indul a Konyhafőnök VIP

Hétfő estétől újra beszabadulnak a hírességek a konyhába, és megpróbálják levenni a lábáról Fördős Zét, Rácz Jenőt és Sárközi Ákost. Kármán Odett és szerelme, Kamarás Norbi egymás ellen főz, Geszler Dorottya vegetáriánusként küzd meg a húsokkal, Tokár Tomi, a Fókusz műsorvezetője pedig a maximalizmusával fog megküzdeni. Mutatjuk, hogyan készült többek között Pintér Ada, Fésűs Nelly és Rubint Rella a versenyre.

„Folyamatosan mondtam Robinak, hogy tönkretettem az életeteket, ez mind én miattam van” – a puszta kézzel megvakított Gabriella és családja továbbra is rettegésben él

Lakatos Gabriella megdöbbentő történetének nincs vége. Az édesanyát idén februárban volt párja kegyetlenül bántalmazta és megvakította. Bár a férfi előzetes letartóztatásban van, Gabriella és családja továbbra is retteg. A sajtó egyes képviselőinek felelőtlensége miatt ugyanis rosszakarói megtalálták őket, és benzinnel locsolták le a házukat. Az édesanya úgy érzi, miatta az egész család folyamatosan veszélyben van.

Ezeket láttad már?