Ha épp nem rohansz, és van időd a főzésre, sütésre, akkor ezeket a nagyon húsos történeteket ajánljuk – melegen, szaftosan, úgy, ahogy kell!
Vaddisznópörkölt
Jellemzően itthon nem eszünk sok vadhúst, maximum csak az ünnepekkor kerül az asztalra, pedig egészséges, és nagyon finom az íze. Mi azt mondjuk, merj nagyot álmodni, és készítsd el Lajos vaddisznópörköltjét egy szép szombati napon! 😉
Káposztás csülök
Ez itt nem egy lightos kaja, de egyszer-egyszer még Ákos szerint is belefér egy igazán cuccos fogás, pedig ő aztán szorosra húzza a nadrágszíjat. 😊 Sok dolgod nem lesz vele, a legnehezebb része kivárni, amíg pirosra sül a hús, de nagyon megéri!
Kolbászhússal töltött karaj
Ha igazán cuccos és fűszeres fogással virítanál, akkor Lajos receptje a neked való! Szaftos, ízgazdag hús, amiből nem lehet csak egy szeletet enni.
Részeges csirke
Ezt a csirkét az előkészületekkel együtt közel 2 órába telik elkészíteni, de ha van hozzá türelmed, életed legfinomabb pipihúsos ételét dobhatod össze. Egyre figyelj: a bort ne a poharadba töltsd, hanem a csirkét kínáld meg vele!
Szabolcsi töltött káposzta, ahogy Magyon készül
A szabolcsi töltött káposztáról hallottunk, kóstoltuk, ismerjük, leborulunk előtte. Na, de Ica néni verziója még annál is nagyobbat szól – mi előre szóltunk!
Zsebes karaj
Mivel ez a karaj egyben sül, időbe telik, mire elkészül, de ígérjük, az lesz a legkomolyabb része az egész sütésnek, hogy ki kell várnod, amíg elkészül. Látványos, laktató, szinte magától elkészülő húsos recept következik!
Rozmaringos sült pulykacomb fetás-diós sült kelbimbóval
Oké, ez a rozmaringos sült pulykacomb azért nem vesz el túl sokat az idődből, de nem 10 perces recept, az is tény. Viszont jó hír, hogy nem szükséges hozzá mesterszakácsnak lenned, mégis villantós fogással rukkolhatsz elő.
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!