Vega
Hozzávalók
- 1 db piros alma
- 300 g cékla
- 70 g répa
- 1 csokor friss snidling
- 1 tk méz
- 2 ek friss citromlé
- 1 ek olívaolaj
- só, bors
Almás céklasaláta
Hozzávalók
- 1 db piros alma
- 300 g cékla
- 70 g répa
- 1 csokor friss snidling
- 1 tk méz
- 2 ek friss citromlé
- 1 ek olívaolaj
- só, bors
Az almás céklasaláta elkészítéséhez az almát, a céklát és a répát egyforma nagyságúra vágjuk, nálam ez most 2-3 mm vastag.
A snidlinget felaprítjuk. A többi hozzávalót összekeverjük egy tálban, belerakjuk a felaprított zöldségeket, és kész is.
Elkészítési idő: 15 perc
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Még több vitaminban gazdag saláta:
Körtés-parmezános saláta
Lila káposztás-almás-répás saláta naranccsal
Fűszeres sültkarfiol-saláta