Hozzávalók
- 2 csomag élesztős leveles tészta (400 g-os kiszerelés)
- 1 kis üveg vörös pesztó (190 g-os)
- 140 g trappista sajt
A tetejére
- 1 db tojás
- 1 ek szezámmag
Hozzávalók
- 2 csomag élesztős leveles tészta (400 g-os kiszerelés)
- 1 kis üveg vörös pesztó (190 g-os)
- 140 g trappista sajt
A tetejére
- 1 db tojás
- 1 ek szezámmag
A vöröspesztós sajtos rúd elkészítéséhez az egyik leveles tésztát kihajtogatjuk, megkenjük a vörös pesztóval, megszórjuk a reszelt sajttal, majd ráborítjuk a másik tésztalapot. A hosszabbik oldala mentén 12 sávot vágunk belőle, megcsavarjuk őket, lekenjük lazán felvert tojással, és megszórjuk a szezámmaggal.
Sütőpapíros tepsire rakosgatjuk őket 2 ujjnyi távolságra egymástól, és 200 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük 18-20 perc alatt.
- Előkészítési idő: 10-15 perc
- Sütési idő: 20 perc
- Összesen: 30-35 perc
Ha tetszett ez a recept, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!