Hozzávalók
- 3 ek olívaolaj
- ½ fej vöröshagyma (120 g/fej)
- 3 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 500 g barna csiperkegomba
- 1 csomag élesztős leveles tészta (400 g-os kiszerelés)
- 125 g krémsajt
- 60 g feta sajt
- 0.25 csokor petrezselyem
Hozzávalók
- 3 ek olívaolaj
- ½ fej vöröshagyma (120 g/fej)
- 3 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 500 g barna csiperkegomba
- 1 csomag élesztős leveles tészta (400 g-os kiszerelés)
- 125 g krémsajt
- 60 g feta sajt
- 0.25 csokor petrezselyem
A gombás, feta sajtos tart elkészítéséhez először egy serpenyőben lepirítjuk az olajon a felszeletelt vöröshagymát és fokhagymát, közben sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a szeletekre vágott csiperkét és jó alaposan lepirítjuk. A leveles tésztát kihajtogatjuk, és a széleit felhajtjuk, oldalanként maximum 1 cm-nyit. A tészta közepére kenjük a krémsajtot, rárakjuk a gombás-hagymás keveréket, majd megszórjuk feta sajttal, és 190 fokra előmelegített sütőbe toljuk kb. 18 percre. Mikor megsült, petrezselyemmel díszítjük.
- Elkészítési idő: 20-25 perc
- Sütési idő: 20-25 perc
Ha tetszett a gombás, feta sajtos tart recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!