5 oltári krémes, ráérős rizottó
Az igazán krémes rizottó nem 10 perc alatt készül el, de annyira finom a végeredmény, hogy egyszer-egyszer érdemes rászánnod az idődet. Pláne erre az 5 változatra!
Ákos zellerkrémes rizottója a fitt kategória abszolút győztese. Zéró vaj, sajt csak módjával, mégis pont olyan krémes, amilyennek lennie kell. Csirkével, dióval verhetetlen!
Parmezán, fokhagyma, és olyan tuti a rizottó, hogy egy szempillantás alatt el fog fogyni. A bébispenóttól és a spárgától lesz szuper zöld, muszáj kimentened egy adagot, ha repetázni is szeretnél!
Mi a tökéletes rizottó titka? Itt és most megtudhatod! Kerek szemű rizsre biztosan szükséged lesz, meg némi időre, cserébe pedig a világ legkirályabb rizottóját kapod.
Nem egy megszokott páros a cékla és a rizs, de pont ezért olyan finom! Ha már most készülsz a nyárra, ez a kaja akkor is belefér ebédre.
Ez a rizottó nem a megúszós verzió, de nagyon megéri rászánnod az időt és az energiát. Kövesd Handi receptjét, és lépj be a krémes rizottó-mennyországba!
Ha tetszett a cikk, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!