Vega
Hozzávalók
- 500 g rigatonitészta
- só, bors
- 300 ml habtejszín
- ½ adag tökmagos medvehagymapesztó
- 1 ek friss citromlé
- 20 g parmezán
Hozzávalók
- 500 g rigatonitészta
- só, bors
- 300 ml habtejszín
- ½ adag tökmagos medvehagymapesztó
- 1 ek friss citromlé
- 20 g parmezán
A tökmagos medvehagymapesztós tészta elkészítéséhez szükség lesz tökmagos medvehagymapesztóra, aminek a receptjét megtaláljátok az oldalon.
Első lépésként a tésztát sós, forró vízben al dentére főzzük, leszűrjük és 200 ml-t félreteszünk a főzővízből. Egy lábasban felmelegítjük a tejszínt és a pesztót, majd hozzáadjuk a tésztát, a főzővizet, a citromlevet, a reszelt parmezánt, sózzuk, borsozzuk, és közepes lángon beforraljuk.
- Elkészítési idő: 20 perc
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Még több tészta:
Citromos-ricottás tagliatelle baconmorzsával