Hirdetés

7 nap 7 recept: minden napra egy főzelék

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

VV Merci Dubajban sem volt szemérmes, legrövidebb ruháit vitte magával

A nő annyira itt nincs olyan számba véve, mint például egy férfi – ettől az élményétől eltekintve nagyon élvezte dubaji útját VV Merci, akit párja lepett meg az egzotikus kikapcsolódással. Táncos show, BBQ-est, tevegelés, sivatagi quadozás, hőlégballonozás mind szerepeltek a listáján, amit most már bátran kipipálhat.

L.L Junior megtörten nyilatkozott a Fókusznak: semmilyen ítélet sem hozza már vissza Dávidkát

Senki sem bűnös Dávidka háláláért – ez derült ki szerdán az utolsó bírósági tárgyaláson. L.L Junior kisfiát több mint három éve gázolta halálra egy autó. A kisfiú az anyuka barátnőjének a kezéből húzta ki magát, hogy bátyja után rohanhasson, amikor halálra gázolta egy autó.  A tragikus balesettel kapcsolatban először az édesanyát, később annak barátnőjét gyanúsították, de ma végleg pont került az ügy végére. Az édesapát, L.L. Juniort a Fókusznak telefonon sikerült elérnie.

Nyerj LG OLED TV-t, RTL+ előfizetéseddel!

Fizess elő az RTL+-ra, tartsd meg előfizetésed május 1-ig, válaszolj helyesen az itt található három kérdésre, és nyerd meg az LG OLED 55'' átmérőjű 4K Smart TV-t!

Időjárás 2023-03-30

5 és 10 fokra készülhetünk, erősen felhős az égbolt, de már éjfél után északnyugat felől elkezd szakadozni, csökkenni a felhőzet. Hidegfront érkezik térségünkbe, de ebből a felhőzetből sokfelé számolhatunk még éjszaka esővel, záporokkal, de még zivatar is lehetséges.

Gyere az RTL-re játszani! Érkezik a Tippelj és vidd el!

A kereskedelmi televíziózás legrégebben műsoron lévő game show-ja keresi leendő játékosait az RTL vadonatúj műsorába.

Aranyhaj: íme Magyarország leghosszabb hajú kislánya

A világ leghosszabb hajú embere hat méterrel tartja a rekordot, a mi aranyhajunknak, a hatéves Málnának talán lehet esélye arra, hogy felnőtt korára utolérje a kínai hölgyet.

A munkásszállóról is mennie kellett, emberhez nem méltó körülmények között él Beat, a Fekete Vonat tagja

Meghökkentő interjút adott a Fókusznak a Fekete Vonat formáció egyik tagja. Beat három hónappal a telt házas Aréna koncert után már hajléktalan lenne, ha barátai nem segítenének rajta. Eddig egy munkásszállón élt, de onnan mennie kellett, ismerősei fogadták be. Azt mondta, nem emberhez méltó körülmények között él, a zenekar tagjaival pedig egyáltalán nem tartja a kapcsolatot. L. L. Juniornak egy odamondós rapdalban üzent. 

„Gazdaggá teszlek benneteket” – Lakatos István beszállt a Tetőhűtésbe

Balogh Levente egy jövőbeli üzleti lehetőséget ajánlott a Tetőhűtés vállalkozóinak, Lakatos István pedig arra kérte Istvánt és Pétert, hogy gondolják át eredeti ajánlatukat, és fókuszáljanak a magyarországi terjeszkedésre, mert az ő segítségével gazdag ember lehet belőlük.

Ezeket láttad már?