Hirdetés

Szupersüti és csokis-banános shake a babának

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Nádai Anikó: Miért nincs benned annyi, hogy odagyere hozzám?

A kerekasztal ceremónián dr. Gyenesei Leilával az élen többen is meggyanúsították Nádai Anikót. A műsorvezetőnek rosszul esett, hogy játéskotarsaival együtt kellett szembesülnie Leila ellene irányuló teóriájával. 

A szakítás és a térdműtét egyértelműen megálljt parancsolt Széphalmi Juliskának

Térdre rogyott, hogy újult erővel álljon fel Széphalmi Juliska. A táncművész egyelőre csak mankóval képes járni, a Fókusznak azt mesélte, a lelki zűrzavart is mankóval lesz képes rendbe rakni. A fiatal anyuka szakítása után visszaült az iskolapadba. Úgy érzi, az élet minden területén tanulnia kell, hogy a színpadra négy hónap múlva megerősödve térhessen majd vissza, térdműtétje után. 

„Már az első éjszaka tudtam segíteni a feleségemnek” – csak a Fókusznak mesélt a szülővé válásról a Puskás-Dallos házaspár

A Puskás-Dallos család legifjabb tagjával, Ábel babával érkezett Bogi műsorvezető férjéhez a Lego Masters stúdiójába. Ez volt az első komolyabb kiruccanása Ábellel. Születéséről és a szülővé válásukról meséltek a Fókusznak. 

Beindultak a játékosok az Éden Hotelben: Fanni szétrobbantotta az egyik párost, Zsófi pedig összeomlott

A mai játékban Arni és Zsófi felvállalták érzelmeiket a többiek előtt, Fanni pedig lehetőséget kapott, hogy randira menjen Lovival. A romantikus találka olyan jól sikerült, hogy Éminek ismét a szingliszobába kellett költöznie. Később, az este folyamán a játékosok anonim kérdéseket tehettek fel egymásnak, ahol majdnem leleplezték Zsófi és Kendy titkos szövetségét, majd Szani és Tomi letámadták az új lányt.

Három játékos halállistára került: ez történt Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban 6. adásában

Horváth Éva és Visváder Tamás konflikusa került a legutóbbi kerekasztal ceremónia középpontjába, aminek végén az ártatlan Tomit száműzték a játékból. Árpa Attila a konklávén új feladatot adott a két gyilkosnak, Törőcsik Daninak és Szalay Bencének: gyilkosság helyett egy halállistát kellett összeállítaniuk. A felírt hírességek közül egy valakit eltesznek majd láb alól. 

Előzetes: Émi Miller Dávidnak mutogatja melleit (11.27.)

Az Éden Hotel ötödik részében Émi pajkos vizekre evezik, majd a tetőfokára hág a feszültség: Zsófi nem bírja tovább könnyek nélkül, ráadásul a titokzatos Pandora szelencéje is megnyílik a játékosok előtt. Az Éden Hotel hétfőtől csütörtökig 22:25-kor az RTL-en.

Kovács Kokó István elárulta, hogyan jött ki Rácz Jenő győztesnek a pontozóbíróknál

Rácz Jenő ugyan egyhangú pontozással nyert Istenes Bence ellen a Sztárboxban, de Kovács Kokó István szerint ez nem jelenti azt, hogy ne lett volna nagyon szoros a küzdelem. Azt is elárulta, hogyan jöhetett ki Rácz Jenő győztesnek a bíróknál. 

„Úgy hallottam, hogy telekürtölted az RTL-t, hogy szeretnél engem megverni, kedves Rácz Jenő!”

A vasárnap esti elődöntőben férfi középsúlyban jön a Sztárbox egyik legjobban várt összecsapása Istenes Bence és Rácz Jenő között. A Fókuszban Kovács Koko Istvánnal latolgattuk az esélyeket. A profi ökölvívó szerint Istenes a mozgást szépen megtanulta, mint egy koreográfiát, míg Rácz „nagyon összeszedetten bunyózott”.

Ezeket láttad már?