Hirdetés

Fördős Zé

RECEPTJEINEK SZÁMA: 425

Úgy öt évesen szippantott be a gasztronómia, akkor mutatta meg nekem Joli mama és apu, hogy hogyan is működik egy étterem konyhája. Így jött aztán a vendéglátó szak a főiskolán, sok évnyi munka a szakmában, de elég sok időnek kellett eltelnie, hogy rájöjjek, mi is pörget fel úgy igazán. Testvéremmel, Fördős Petivel találtuk ki, hogy leforgatjuk életünk első főzős videóját, a többi pedig már történelem: jött a Szárnyas Ízvadász videóblog, később a Street Kitchen az Indexen, a Konyhafőnök az RTL-en, aztán a független Zémagazin.hu és kis szünet után most újra az SK. Rá vagyok kattanva mindenre, ami gyors, finom és villantós egyszerre. Bármikor jöhet a sistergő hús és a lecsorgó szaft, magamon és közvetlen környezetemen tesztelem a receptjeimet, gyakorlatilag mindennap. Ja és még mindig pacal forever, gyerekek!

Megnézem a profilját

Jancsa Jani

RECEPTJEINEK SZÁMA: 259

Jancsa Jani kiugrott közgazdászként 30 évesen otthagyta több, mint 10 éves multis karrierjét, és úgy döntött, innentől kezdve az álmainak (és a burgereknek) él. Létrehozója az ország egyetlen tematikus burger blogjának, valamint társtulajdonosa és kulináris vezetője a Bamba Marha Burger Bárnak. Heti szinten tart teltházas főzőkurzusokat, de attól sem retten meg, ha száz főre kell egy vidéki rendezvényen főzni, vagy éppen workshopot tartani. Egy szó, mint száz, Jani imád enni, főzni, és mindezt úgy bemutatni, ahogyan senki más nem tudja - amolyan Street Kitchenesen.

Megnézem a profilját

Vitális Lilla

RECEPTJEINEK SZÁMA: 234

Nem hazudunk, ha azt mondjuk, hogy gyerekkora óta a főzés érdekli csak. Ezt az is bizonyítja, hogy bár agrár diplomája van, semmi sem teszi annyira boldoggá mint, amikor a tűzhely mellett áll. Lilla, Magyarország egyetlen, nyíregyházi gyrostál influencere, Jamie Oliver leghűségesebb követője, minden receptjével azt szeretné megmutatni az embereknek, hogy főzni bárki tud és nem kell mesterszakácsnak lenni ahhoz, hogy valami igazán jót együnk otthon is.

Megnézem a profilját

Máté Szabi

RECEPTJEINEK SZÁMA: 132

Néhai ügyvéd és gyakorló kannibál. 18 éves koráig annyi volt a kapcsolata a gasztronómiával, hogy nagyon jóízűen tudott enni. Aztán minden megváltozott, amikor kollégiumba költözött és kénytelen volt megtanulni, hogy hogyan lehet egy háromfogásos vacsorát készíteni egy csomag spagettiből, egy doboz májkrémből és kávézaccból. Azóta imád főzni. Kedvence a Kamadója és amikor csak teheti óriási húsokat süt lassú tűzön, füstön.

Megnézem a profilját

Rakonczai Timi

RECEPTJEINEK SZÁMA: 108

Timi volt már bölcsis néni, pultos, bébiszitter, egyszóval rengeteg minden IS. De a főzés mindig is nagyon fontos volt számára, édesanyja már kisgyermek korától tanítgatta főzni, így nagyon hamar a hobbija lett a gasztronómia. Több iskolát is elkezdett, de egyedül a szakácsképzést fejezte be, mert mindig is ez volt az igazi szerelme. A málna az egyetlen alapanyag, amit nem tud elviselni, minden más kajáért rajong, ha jól van elkészítve.

Megnézem a profilját

Kalas Györgyi

Cikkeinek száma: 83

Györgyi kulturális antropológiát és újságírást tanult, és gyerekkora óta két dolog érdekli: az ételek és az emberek, és ezt a két területet ötvözi cikkeiben. Imád jókat enni, mindent megkóstolni és közben új embereket megismerni. Rendületlenül keresi az új éttermeket, helyeket, alapanyagokat mindenhol, járja Budapestet és az országot, tapasztalatait és kalandjait pedig a Street Kitchen olvasóival is megosztja. Szenvedélye a Balaton, ha nyílik egy új hely, azonnal ott terem, és kipróbálja. Az írás nála szenvedély, három könyve jelent meg, kettő gasztronómiai témában. Két kislány anyukája.gyorgyi@streetkitchen.hu

Megnézem a profilját

Madarász Kinga

RECEPTJEINEK SZÁMA: 15

Kinga, mint sokan mások, a nagyszülei és anyukája mellett ismerkedett meg a főzéssel. Kommunikáció és PR tanulmányai ellenére nem sok időt töltött a szakmában, hiszen igazi hivatásának a főzést tekinti. A konyhai kreativitás és az étel szeretete mindig is jelen volt az életében, hiszen 9 éves kora óta gluténérzékeny. Ez a betegség 100%-ban megváltoztatta az étkezési szokásait- illetve sok más- az ételektől független dologra is megtanította. Szerencsére mára sok alternatívája van, hogy gluténérzékenyként is isteni fogásokat készíthessen, és megmutathassa az egyre több ételallergiával küzdőnek, hogy így is lehet teljes életet élni. A főzés szeretete mellett fontosnak tartja a környezet-tudatosságot is, az átlagnál jobban megkarcolja a felesleges műanyag használat és a kaja pazarlás. Na, de ne egy mezítlábas hippiként képzeljétek el, ugyanis attól sem ijed meg meg, ha egy szaftos steaket kell villantania, egy nagy adag vajas krumplipürével.

Megnézem a profilját

Szilágyi Nóri

RECEPTJEINEK SZÁMA: 460

Nóri, aki geográfusi tanulmányait sutba dobva átnyargalt az idegenvezetői pályára és Spanyolországban nyomta az ipart, később cukrász lett, majd barista, meg üzletvezető, fotós, stb…(felsorolni is sok lenne), végül nálunk kötött ki. Nagyjából 8 éve kezdett el sütögetni és annak ellenére, hogy eleinte csak édességekkel kísérletezett, mostanra mondjuk úgy, hogy kitárult a világ előtte és egész malac vagy marha sütésén kívül, nagyjából bármilyen receptet elkészít! Szívéhez legközelebb mégis a torták és sütik állnak, amikkel imád kísérletezni, újabb és újabb recepteket kipróbálni, az egyszerűbbektől a bonyolultabb, többórás verziókig. Szerencsés helyzetben érzi magát, hiszen nála a sütés kikapcsolódás, hobbi és munka is egyben.

Megnézem a profilját
Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások