Hirdetés

RECEPTJEINEK SZÁMA: 291

Úgy öt évesen szippantott be a gasztronómia, akkor mutatta meg nekem Joli mama és apu, hogy hogyan is működik egy étterem konyhája. Így jött aztán a vendéglátó szak a főiskolán, sok évnyi munka a szakmában, de elég sok időnek kellett eltelnie, hogy rájöjjek, mi is pörget fel úgy igazán. Testvéremmel, Fördős Petivel találtuk ki, hogy leforgatjuk életünk első főzős videóját, a többi pedig már történelem: jött a Szárnyas Ízvadász videóblog, később a Street Kitchen az Indexen, a Konyhafőnök az RTL-en, aztán a független Zémagazin.hu és kis szünet után most újra az SK. Rá vagyok kattanva mindenre, ami gyors, finom és villantós egyszerre. Bármikor jöhet a sistergő hús és a lecsorgó szaft, magamon és közvetlen környezetemen tesztelem a receptjeimet, gyakorlatilag mindennap. Ja és még mindig pacal forever, gyerekek!

Még több info

RECEPTJEINEK SZÁMA: 150

Jancsa Jani kiugrott közgazdászként 30 évesen otthagyta több, mint 10 éves multis karrierjét, és úgy döntött, innentől kezdve az álmainak (és a burgereknek) él. Létrehozója az ország egyetlen tematikus burger blogjának, valamint társtulajdonosa és kulináris vezetője a Bamba Marha Burger Bárnak. Heti szinten tart teltházas főzőkurzusokat, de attól sem retten meg, ha száz főre kell egy vidéki rendezvényen főzni, vagy éppen workshopot tartani. Egy szó, mint száz, Jani imád enni, főzni, és mindezt úgy bemutatni, ahogyan senki más nem tudja - amolyan Street Kitchenesen.

Még több info

RECEPTJEINEK SZÁMA: 52

Néhai ügyvéd és gyakorló kannibál. 18 éves koráig annyi volt a kapcsolata a gasztronómiával, hogy nagyon jóízűen tudott enni. Aztán minden megváltozott, amikor kollégiumba költözött és kénytelen volt megtanulni, hogy hogyan lehet egy háromfogásos vacsorát készíteni egy csomag spagettiből, egy doboz májkrémből és kávézaccból. Azóta imád főzni. Kedvence a Kamadója és amikor csak teheti óriási húsokat süt lassú tűzön, füstön.

Még több info

RECEPTJEINEK SZÁMA: 321

Nóri, aki geográfusi tanulmányait sutba dobva átnyargalt az idegenvezetői pályára és Spanyolországban nyomta az ipart, később cukrász lett, majd barista, meg üzletvezető, fotós, stb…(felsorolni is sok lenne), végül nálunk kötött ki. Nagyjából 8 éve kezdett el sütögetni és annak ellenére, hogy eleinte csak édességekkel kísérletezett, mostanra mondjuk úgy, hogy kitárult a világ előtte és egész malac vagy marha sütésén kívül, nagyjából bármilyen receptet elkészít! Szívéhez legközelebb mégis a torták és sütik állnak, amikkel imád kísérletezni, újabb és újabb recepteket kipróbálni, az egyszerűbbektől a bonyolultabb, többórás verziókig. Szerencsés helyzetben érzi magát, hiszen nála a sütés kikapcsolódás, hobbi és munka is egyben.

Még több info
Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások