Hirdetés
:

Fördős Zé

RECEPTJEINEK SZÁMA: 488

Úgy öt évesen szippantott be a gasztronómia, akkor mutatta meg nekem Joli mama és apu, hogy hogyan is működik egy étterem konyhája. Így jött aztán a vendéglátó szak a főiskolán, sok évnyi munka a szakmában, de elég sok időnek kellett eltelnie, hogy rájöjjek, mi is pörget fel úgy igazán. Testvéremmel, Fördős Petivel találtuk ki, hogy leforgatjuk életünk első főzős videóját, a többi pedig már történelem: jött a Szárnyas Ízvadász videóblog, később a Street Kitchen az Indexen, a Konyhafőnök az RTL-en, aztán a független Zémagazin.hu és kis szünet után most újra az SK. Rá vagyok kattanva mindenre, ami gyors, finom és villantós egyszerre. Bármikor jöhet a sistergő hús és a lecsorgó szaft, magamon és közvetlen környezetemen tesztelem a receptjeimet, gyakorlatilag mindennap. Ja és még mindig pacal forever, gyerekek!

Megnézem a profilját

Jancsa Jani

RECEPTJEINEK SZÁMA: 299

Jancsa Jani kiugrott közgazdászként 30 évesen otthagyta több, mint 10 éves multis karrierjét, és úgy döntött, innentől kezdve az álmainak (és a burgereknek) él. Létrehozója az ország egyetlen tematikus burger blogjának, valamint társtulajdonosa és kulináris vezetője a Bamba Marha Burger Bárnak. Heti szinten tart teltházas főzőkurzusokat, de attól sem retten meg, ha száz főre kell egy vidéki rendezvényen főzni, vagy éppen workshopot tartani. Egy szó, mint száz, Jani imád enni, főzni, és mindezt úgy bemutatni, ahogyan senki más nem tudja - amolyan Street Kitchenesen.

Megnézem a profilját

Szilágyi Nóri

RECEPTJEINEK SZÁMA: 667

Nóri, aki geográfusi tanulmányait sutba dobva átnyargalt az idegenvezetői pályára és Spanyolországban nyomta az ipart, később cukrász lett, majd barista, meg üzletvezető, fotós, stb…(felsorolni is sok lenne), végül nálunk kötött ki. Nagyjából 8 éve kezdett el sütögetni és annak ellenére, hogy eleinte csak édességekkel kísérletezett, mostanra mondjuk úgy, hogy kitárult a világ előtte és egész malac vagy marha sütésén kívül, nagyjából bármilyen receptet elkészít! Szívéhez legközelebb mégis a torták és sütik állnak, amikkel imád kísérletezni, újabb és újabb recepteket kipróbálni, az egyszerűbbektől a bonyolultabb, többórás verziókig. Szerencsés helyzetben érzi magát, hiszen nála a sütés kikapcsolódás, hobbi és munka is egyben.

Megnézem a profilját

Vitális Lilla

RECEPTJEINEK SZÁMA: 448

Nem hazudunk, ha azt mondjuk, hogy gyerekkora óta a főzés érdekli csak. Ezt az is bizonyítja, hogy bár agrár diplomája van, semmi sem teszi annyira boldoggá mint, amikor a tűzhely mellett áll. Lilla, Magyarország egyetlen, nyíregyházi gyrostál influencere, Jamie Oliver leghűségesebb követője, minden receptjével azt szeretné megmutatni az embereknek, hogy főzni bárki tud és nem kell mesterszakácsnak lenni ahhoz, hogy valami igazán jót együnk otthon is.

Megnézem a profilját

Forási Ákos

RECEPTJEINEK SZÁMA: 135

Ákos már gyerekkorában is tudta, hogy nem babra megy a játék. Olyannyira, hogy amikor csak tehette, legszívesebben a konyhában sürgött-forgott, ahol gasztrokedvelő édesapja konyhai trükkjeit igyekezett ellesni. Az alma nem esett messze a fájától, hiszen Ákos a családi tűzfészket elhagyva a gasztronómia rögös útján lépkedett tovább. Belekóstolt a vendéglátásba, végigjárta a séfek ranglétráját, míg végül úgy döntött, ideje saját hangját – na meg sütési-főzési stílusát – hallatni, így csatlakozott a Street Kitchen csapatához. Minden, ami gasztronómia! – ez Ákos filozófiája, aki rajong a sültekért, a karakteres ízekért, a fűszerek kavalkádjáért és a laza, könnyen elkészíthető, ám tartalmas fogásokért. Receptjeiben mindezek egyesülnek, némi humorral fűszerezve. Ha egy bombabiztos, brutális kajareceptet keresel, az ő receptjei nem fognak cserbenhagyni!

Megnézem a profilját

Fördős Lajos

RECEPTJEINEK SZÁMA: 90

Ha a teljes csapat vendéglátós tapasztalatát és konyhában töltött idejét összeadjuk, talán megközelítjük azt a számot, amennyit Lajos eddig a gasztronómiában mozgott. Volt saját étterme, catering-cége, és olyan is előfordult, hogy 24 óra alatt 4000 embert szolgált ki Zével és a csapatukkal együtt. A klasszikus receptek felelőse, aki képes egy egész hétvégén keresztül állni a tűzhely mellett, hogy minden alkotóelem tökéletes legyen, teljesen mindegy, hogy hányszor kell újrakezdeni, a végén biztosan olyan lesz, amilyet a nulladik fázisnál elképzelt. Ő a bázis tetőteraszának ultimate felelőse, a leanderdzsungel gondozója, és tuti, hogy nem tudsz olyan kérdést feltenni neki, amire ne tudná a választ, vagy legalább ne járná körbe jól a témát. Verhetetlen a csirkepaprikása és a Jókai bablevese!

Megnézem a profilját

Bercely Judit

Cikkeinek száma: 119

Juca a Budapesti Gazdasági Egyetemen végzett PR-marketing szakon, de a multik világa és az Excel-táblázatok sosem vonzották igazán. Tanulmányai mellett az A38 Hajón dolgozott bartenderként, később a szakmai gyakorlatát is itt végezte. Ekkor kezdett írni és a hajó blogjára interjúkat készíteni. Úgy hozta a sors, hogy az írás visszatérő vendég lett az életében, ezért úgy döntött, komolyan szeretne ezzel foglalkozni. A gasztronómia iránti érdeklődését az édesapjától örökölte, akivel imád együtt főzni és felfedezni a város új éttermeit. Egy montenegrói utazáson betelt nála a húsos pohár, és úgy gondolta, tart egy hónap szünetet a húsfogyasztásban, ami olyan jól sikerült, hogy már 3 éve vega. Senki nem szereti nála jobban a sajtokat, emellett hatalmas borrajongó – országhatáron innen és túl is rengeteg pincészetben megfordult már. Ha választania kéne a kettő között… akkor nem tudna. :D Bármilyen kutya látványa azonnali, 10 oktávos hangemelkedést vált ki belőle.

Megnézem a profilját
Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások