Hozzávalók
- 200 g kuszkusz
- 800 ml tej
- 1 csomag vaníliás cukor (8 g-os kiszerelés)
- 3 ek méz
- 4 ek tejföl
- 1 db citrom reszelt héja
- 4 ek ribizlilekvár
Tejbekuszkusz
Hozzávalók
- 200 g kuszkusz
- 800 ml tej
- 1 csomag vaníliás cukor (8 g-os kiszerelés)
- 3 ek méz
- 4 ek tejföl
- 1 db citrom reszelt héja
- 4 ek ribizlilekvár
A tejbekuszkusz első lépéseként a kuszkuszt felöntjük 500 ml tejjel, hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a mézet, majd pár perc alatt felforraljuk. Mikor teljesen magába szívta a folyadékot, félrehúzzuk és egy keverőtálban elkeverjük a maradék tejjel és a tejföllel. Belereszeljük a citrom héját, újból átkeverjük, majd tálkákba szedjük, és a tetejére pakolunk a kedvenc lekvárunkból.
- Elkészítési idő: 10 perc
Ha tetszett a tejbekuszkusz receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!