Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Bálint Antónia: Nagyon-nagyon sok alkalmazkodást igényelt ez a kapcsolat, Farkasnak négy gyereke van, két unokája

Exkluzív vallomás: három és fél év után szakított Bálint Antónia és párja, Bársony Farkas. Toncsi és párja a Nyerő Párosban még együtt szerepelnek. A volt műsorvezető elmondja, hogy már a műsor előtt szétmentek, de aztán kibékültek, majd a műsor terápiaként hatott rájuk. Végül hiába akarták és próbálták, mégsem tudták megmenteni a kapcsolatukat.

Pikkelyezés, habosítás és glasszírozás – gasztronómiai kérdésekkel teszteltük A Konyhafőnök versenyzőit

Melyik része a marhának az ököruszály? Mire való az agaragar? Melyik halat kell megnyúzni pikkelyezés helyett? Gasztronómiai kérdésekkel vizsgáztattuk A Konyhafőnök versenyzőit: a kihívás közben voltak feladványok, amit a középdöntősök azonnal rávágtak, viszont néhányan új fogalmakat is tanultak.

Előzetes: Bombameglepetés a The Voice 4. Válogatóján, Trokán Nóri húga is felbukkan (09.23.)

Egy pillanatra megáll az idő a stúdióban, amikor a coachok megpillantják a színpadon álló énekest, és Trokán Nóri bemutatja a húgát a többi coachnak. 

„Ez a fél év olyan volt, mintha egy elvált nő lennék” – magyar focistafeleségek vallottak párkapcsolati nehézségeikről

Van olyan focista, aki csak szilveszterkor tud kimozdulni otthonról, a legtöbbjüknek pedig hétvégén is munka van és kevés idejük marad a családra. A Fókusz magyar focistafeleségeket kérdezett arról, hogy mi van a csillogás mögött, valóban mennyire nehéz feladat egy focista feleségének lenni.

Curtis „boratos fürdőruhában” érkezik a The Voice Válogatójára?

„Jajj, de jó a melegítő!” – lelkendezett Curtis, amikor megpillantotta Istenes Bence szettjét. A rapper elárulta, hogy imádja ezt a ruhadarabot hordani, bár édesanyja sosem nézte jó szemmel. A coachok sem hagyhatták szó nélkül Curtis mondatait, aminek rendkívüli végkimenetele lett.

Magyar Elektra: Legyen valami (Hooligans)

Magyar Elektra a The Voice negyedik meghallgatásán Hooligans Legyen valami című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

A mi kis bakink – Pokorny Lia és Bánki Gergő visítva nevették el a jelenetet

Törött pohár, összemosott becenevek, egy bonyolult szó, és a szűnni nem akaró nevetés okozott nehéz, de annál viccesebb pillanatokat Döbrösi Laurának, Pokorny Liának, Bánki Gergőnek Peller Annának és Straub Dezsőnek A mi kis falunk forgatásán.

Curtis: Túl menő volt, engem meg is ijesztettél

Miklósa Erika az utolsó utáni pillanatban fordult meg Bagi Zoltánnak, aki szerinte elképesztően szépen énekel, sőt az elején még túl szépnek is tartotta. Curtis is egyetértett Erikával, de őt ez a tehetség inkább megijesztette. Trokán Nórinak viszont még hiányzott valami... Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Ezeket láttad már?