Hirdetés

Ezeket a diétás kajákat edd, ha nem indul be a fogyás!

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Elképesztő hatással volt rám” – Zámbó Krisztián sem számított rá, hogy ennyire meghatódik édesapja életnagyságú viaszszobrától

Mostantól bárki találkozhat Beyoncéval, Tom Cruise-zal, vagy éppen Palvin Barbarával – legalábbis élethű másával. New York, Sidney és London után 24.-ként Budapesten is megnyitotta kapuit a világhírű Madame Tussauds múzeum. A hírességek között persze magyar történelmi személyek és sztárok is helyet kaptak a viaszbábuk vörös szőnyegén. A Zámbó fiúk meghatódtak, amikor meglátták Jimmy életnagyságú viaszszobrát. Krisztián menyasszonyának, Zsuzsikának az is hatalmas élmény volt, hogy szerelmét édesapja mellett láthatta.

Ezen akadt ki Zámbó Marietta: így koronázták meg Peter Srámeket New Yorkban

Peter Srámek nemrég New Yorkban járt, ahol egy koncertet is adott A Király dalaiból az ott élő magyaroknak – akik cserébe koronát tettek a fejére egy hófehér limuzinban. 

Pünkösdi tartalomajánló a hosszú hétvégére az RTL csatornáin

Május végén számos izgalmas klasszikus szólít a képernyő elé, sőt nevetésből és rettegésből sem lesz hiány a pünkösdi hosszú hétvége alatt az RTL portfólió kínálatában. Nem is beszélve az RTL+ streaming felület újdonságairól, amit akár egy hónapig ingyen is kipróbálhatsz!

„Feltett egy kérdést, és gyerekként mindig meg akartam válaszolni. Én ezt őrzöm Vágó Istvánról” – elbúcsúztatták a tévés legendát

Csütörtökön délután több százan – barátai, tisztelői, pályatársai és közéleti szereplők – együtt búcsúztak a tragikus hirtelenséggel elhunyt Vágó Istvántól a Szent István parkban. Az eseményen ott volt Vágó István családja is, a megemlékezők egy-egy szál fehér virágot helyeztek el a legendás televíziós fényképe elé. Arról, hogy tisztelői és rajongói miként emlékeznek vissza rá és a Legyen ön is milliomos! adásaira, a Fókusz forgatott.

Kutyával aludni – de mit mond erre az állatorvos?

Rengeteg embernek égnek áll a haja attól, ha a kutya a gazdájával együtt alszik az ágyban. Tényleg egészségtelen együtt aludni a kutyával, vagy pont fordítva? Egyes tanulmányok szerint a kutyával alvás rosszabb éjszakai pihenést eredményezhet, viszont más kutatások azt bizonyítják, hogy igenis jótékony hatásai vannak, ha megosztjuk a kedvencünkkel az ágyat. Dr. Juhász Csaba állatorvos válaszolt a kérdéseinkre.

„Isteni szerencséje van, hogy így találta el a vonat, és hogy rajta volt a hátizsák” – hátborzongató videón, ahogy a vonat majdnem elüti a gyalogost

Elgázolta a vonat a fiatal nőt, csodával határos módon kisebb sérülésekkel megúszta. A döbbenetes felvételen látszik, hogyan próbálja a mozdonyvezető elkerülni az elkerülhetetlent. A márciusban Óbudán történt esetről a felvételt most hozták nyilvánosságra. A vezetéstechnikai oktató szerint óriási szerencséje volt a nőnek, ha nincs rajta a hátizsákja, nem biztos, hogy életben maradt volna. A Fókusz arra kereste a választ, hogy figyelmeztetések és a hasonló riportok ellenére miért történnek ilyen balesetek?

Még 326 millió hiányzik az SMA-beteg Tomika génterápiájához, ami nélkül fájdalmas és lassú leépülés vár a kisfiúra

A világ legdrágább gyógyszere mentheti meg a hatéves Tomika életét. A Fókuszban nemrég láthatták az SMA-s kisfiút és családját. Riportunk után másnap reggelre már hat millió forinttal volt több a számlájukon. De sajnos ez még nem elég. 760 millió forintot kell összegyűjteniük terápiára, de csak addig van idejük, amíg a gyerek el nem éri a 21 kilót. Most Curtis és a kamionosok fogtak össze, kiszámolták, ha az országban 160 ezer ember adna kétezer forintot, akkor Tomikát meg tudnánk menteni.

„Hirtelen történt, egy este elszólították őt” – Szabó Győző elsírta magát, amikor meglátta, mivel emlékeznek tavaly elhunyt édesapjára a nyírbátoriak

Nyírbátorban mindenki szerette Szabó Győző édesapját, a helyi cukrászt, aki tavaly váratlanul elhunyt. Győző bácsi tiszteletére most süteményt neveztek el a helyiek, az első kóstolás jogát pedig a fiának a szánták. Szabó Győző nehezen tudta feldolgozni szülei elvesztését. A színész először mutatta meg tévéstábnak gyerekkora helyszínét, ahol tizennégy éves koráig élt.

Ezeket láttad már?