Hozzávalók
- 100 g szénhidrátcsökkentett kenyér
- só, bors
Hozzávalók
- 100 g szénhidrátcsökkentett kenyér
- só, bors
A szénhidrátcsökkentett kenyeret nagyjából 1 cm-es kockára vágjuk (ha szeretnénk, a héját is eltávolíthatjuk, de semmi gond nincs azzal, ha meghagyjuk). Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, ezt követően 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 10-15 perc alatt készre sütjük.
Ha keményebb állagot szeretnénk, hagyjuk bent további 5-10 percig, persze figyelve, hogy ne égjen meg.
- Elkészítési idő: 20 perc
Ha tetszett a sajtos masni receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!