A kruton az a kiegészítő, amiről azt hihetnénk, hogy fitt ételek esetében tiltólistás, pedig ha nem olajban vagy vajban sütjük, és szénhidrátcsökkentett kenyeret használunk, akkor semmi gond nincs vele. Simán beilleszthető az étrendbe egy jó kis fitt leves kiegészítőjeként.
A szénhidrátcsökkentett kenyeret nagyjából 1 cm-es kockára vágjuk (ha szeretnénk, a héját is eltávolíthatjuk, de semmi gond nincs azzal, ha meghagyjuk). Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, ezt követően 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 10-15 perc alatt készre sütjük.
Ha keményebb állagot szeretnénk, hagyjuk bent további 5-10 percig, persze figyelve, hogy ne égjen meg.
Elkészítési idő: 20 perc
Szénhidrátcsökkentett kruton recept (Fotó: Street Kitchen)
Ha tetszett a sajtos masni receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
A receptek mentéséhez, illetve a hozzávalók növeléséhez és csökkentéséhez be kell lépned az oldalra, vagy regisztrálnod kell, ha még nem hoztál létre profilt.
Ha a Bejelentkezés Facebookkal gombra kattintasz, és még nem vagy Street Kitchen felhasználó, rendszerünk regisztrálni fog, Te pedig ezzel elfogadod a Street Kitchen szerződéses feltételeit és adatvédelmi szabályzatát.
A bevásárlólista támogatója a:
Hozzáadom a bevásárlólistámhoz.
Válassz az eddigi listáid közül, vagy hozz létre újat, hogy hozzáadd a/az
receptet egy összesített bevásárló listához.