Hirdetés

Szénhidrátcsökkentett kruton

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Pálfiné Paulina luxustáskái annyira elitek, hogy nem is veheti meg akárki

Pálfiné Szabó Paulina nagyon gazdag nagyvilági nőnek tartja magát, de ez nem volt mindig így. Második férjével, Gáborral 30 év alatt építették fel agrárbirodalmukat. A vagyonuknak köszönhetően Európa szerte vásároltak ingatlanokat, például Barcelonában és Andorrában, de Magyarországon is több városban van érdekeltségük.

„Ez ilyen izé, szocreálos” – Paulina mama és lánya kiakadtak Zsuzsi luxus szállása miatt

Zsuzsi alig várta, hogy megmutathassa barátnőinek, milyen helyeken járt, amíg Angliában élt. Az apartmanhotel azonban nem nyerte el az 5 csillagos szállodákhoz szokott Paulina és édesanyja tetszését. „Ha valaki kimozdul otthonról, fontos, hogy luxusabbat kapjon, mint amiben él” – tisztázta álláspontját Paulina mama, aki ilyen helyre meg sem hívta volna a többieket.

Az elszánt színész és a rettenthetetlen séf csatája: így készül a nagy meccsre Rácz Jenő és Molnár Áron

Nem maradt más kérdés a Sztárbox szuperdöntőjében, mint hogy Rácz Jenő vagy Molnár Áron lesz-e a végső győztes, a középsúly királya, a nagybetűs bokszoló. Hosszú út áll mindkettőjük mögött, most a Fókusznak nemcsak azt mondták el, hogyan készülnek a nagy összecsapásra, hanem azt is elárulták, milyen tapasztalatokkal és érzésekkel teszik majd le a kesztyűt a vasárnapi döntő után.

Izzott a levegő Dobos Evelin és Nyári Dia bokszmeccsén

A Sztárbox második elődöntőjében Dobos Evelin és Nyári Dia küzdött meg azért, hogy döntőben találkozhasson Berki Mazsival a női bajnoki címért. A felek első meccsei alapján parázs csatára lehetett számítani, de a valóság felülmúlta a várakozásokat: taktikázásról szó sem volt, a két színésznő négy meneten keresztül csépelte egymást. Az első menetben Dobos Evelin akarata érvényesült, a másodikban Nyári Dia ritmust váltott, és ő tűnt a dominánsabbnak. A harmadik Kovács Kokó István szerint nagyon szoros volt, a negyedik pedig már leginkább egy Rocky-film végjátékára hasonlított, Evelin és Dia az utolsó erejükkel, a védekezéssel már mit sem foglalkozva folyamatosan ütötték egymást. A bírók döntése szerint Dobos Evelin hatékonyabban tette ezt: az egyik pontozó ugyan döntetlennek látta a meccset, a másik kettő 39-37-es pontozással neki ítélte a győzelmet.

Szécsényi Violetta: A gardróbomból nagyon sok nő egész évben fel tudna öltözni

Szécsényi Violetta mindent gyűjt: parfümöt, cipőket, táskákat és ruhákat. Ha bemegy egy luxusüzletbe, teljes szettet vásárol, a kis táska mellé nagy táskát övet és pénztárcát is. 

„Luxusban és gazdagságban nőttem fel, erről én nem tehetek” – parázs vita lett abból, mennyire volt luxus a luxusszállás A Város Királynőiben

Solomon Zsuzsanna és Kalmár Paulina konfliktusa ugyan csak a londoni kirándulás alatt robbant ki, ám a közöttük lévő feszültség sokkal mélyebben gyökerezik. Az utolsó cseppet Paulina londoni megjegyzései jelentették. Zsuzsi szerint Paulina köszönet helyett, hátba szúrta őt, aki viszont elárulta, hol kezdődik nála egy luxusszállás. Az rtl.hu-nak adott interjújukban a konfliktusukról meséltek A Város Királynői.

Jimmy imádta a lovakat és szinte minden állatot, soha nem látott felvételeken a Király

Jimmy minden hangszeren játszott, kivéve a hegedűt, mert azon katasztrofális volt, de arra is azt kellett mondani, hogy jól játszik rajta. Ezt mesélte a Fókusznak Zámbó Krisztián, aki eddig nem látott felvételeket mutatott édesapjáról. Ezeket most hosszabban is megnézheti. Krisztián arról is beszél a videóban, hogy mi zavarja őt a Jimmy-rajongókban és milyen kedves emléket őriz édesapjáról és az orrán lévő sebről.

A Város királynői bevették Londont, ahol minden Zsuzsi és Paulina vitájától zengett

Zsuzsi le akarta venni édesanyjáról a gyerekvigyázás terhét, de olyan szabályokkal, amiket ő támaszt, nehéz bébicsőszt találni. Paulina nyitni akart Violetta felé, de nem úgy sültek el a dolgok, ahogyan szerették volna. Mindezek után az elit üzletasszonyok csapata elindult Londonba, ahol Zsuzsi szállásával Paulina és édesanyja egyáltalán nem voltak megelégedve, aminek óriási vita lett a vége.

Ezeket láttad már?