Hirdetés

Szénhidrátcsökkentett kruton

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Még csak 16 éves, de már megmászta a Himaláját

Egy 16 éves kínai tinédzser lett a világ legfiatalabb lánya, aki oxigén palackkal megmászta a Himalája csúcsát. A női rekorder a déli lejtőről 10 órás túra után jutott fel a világ tetejére, annak ellenére, hogy a csúcstámadást nehezítette egy hatalmas hóvihar a hegyen.

Suhajda Szilárd lehet az első magyar, aki minden segítség nélkül feljut a Mount Everest csúcsára

Eddig 14 ezren érték el a Föld legmagasabb csúcsát, de közülük csak kétszázan úgy, ahogy most Suhajda Szilárd próbálta meg, oxigénpalack és kísérő nélkül. A 41 éves hegymászó a Fókusznak nyilatkozott indulás előtt. 

Balogh Levente lánya elszólta magát: Szerintem apa nem is tudja, de anya előtt lebuktunk

Az álommelóban Balogh Szimóna is feltűnt, aki büszkén tekint édesapja népszerűségére. A pszichológusnak tanuló lány kap hideget-meleget – vannak, akik azzal vádolják, neki csak megszületni volt nehéz, azonban ezt alaposan megcáfolta, amikor az rtl.hu-nak elmesélte, milyen volt az ásványvízkirály gyermekeként felnőni. A beszélgetés közben egy apró titok is kicsúszott a száján, amiről még apukája, Balogh Levente sem tudott – eddig. 

A barátságos Pókember 31 éves és a szlovákiai Komáromban lakik

Hívják esküvőkre és különböző rendezvényekre is, a szívéhez közel leginkább az önkéntes akciói állnak. A felvidéki Pókember, azt mondja, most még meg akarja őrizni titokzatosságát. Civil állása mellett – amiről annyit lehet tudni, hogy közel áll a mozgáshoz, sporthoz – lassan 1 éve pókemberkedik. „A nagy erő nagy felelősséggel jár” – ezt a felvidéki Pókember is tudja, azt mondja, amíg fizikálisan bírja, nem tervez pihenőre menni, még legalább 100-200 ezer kisgyerek arcára szeretne mosolyt csalni.

„Ez a nagy angliai álom, hogy én itt vagyok és takarítok?” – a kiköltözött magyarok elmondták, miért nem akarnak hazajönni

Van, aki kalandvágyból, más kétségbeesve hagyta el Magyarországot. Van, aki három hónap alatt megtalálta a helyét, más pedig még most is keresi, mégsem akar hazaköltözni. A Fókusz riportja arra keresi a választ: mit jelent az otthon és a haza az angliai magyarok számára. Jöjjenek az érvek és a vélemények az Egyesült Királyságban élő magyaroktól arról, ki hogyan látja a külföldi élet előnyeit és hátrányait, ki hogyan élte meg a kiköltözést, azt, hogy Magyarországtól többezer kilométerre más nyelv, más hagyományok és más szabályok érvényesek.

Felkerestük az ország egyik legidősebb focistáját, aki még ma is rúgja a bőrt!

Szabó András „Zsuzsi” már 64 éves, de azon még egyáltalán nem gondolkozik, hogy szögre akassza a focicsukát. Az örökifjú csatár ma is rúgja a bőrt, ezzel ő az ország egyik legidősebb, aktív focistája.

Már Vodafone TV médiaboxon is elérhető az RTL+ teljes kínálata

A készülék segítségével a Vodafone Magyarország előfizetői számára még egyszerűbbé vált az RTL streaming platformjának elérése.

„Milyen jóképű vagy!” – a 35 éve házasságban élő nőt elvarázsolta Istenes Bence külseje

A Tippelj és vidd el! műsorvezetője, Istenes Bence élőben teljesen levette a lábáról Katalint, aki A kocka el van vetve játékban egy elektromos robogóért játszott, mégis valami egészen mással távozott a vetélkedőből.

Ezeket láttad már?