Hozzávalók
- 2 konzerv csicseriborsó (400 g-os kiszerelés)
- 4 ek étolaj
- 1 csomag gyros fűszerkeverék (30 g-os kiszerelés)
Sült csicseriborsó snack
Hozzávalók
- 2 konzerv csicseriborsó (400 g-os kiszerelés)
- 4 ek étolaj
- 1 csomag gyros fűszerkeverék (30 g-os kiszerelés)
A sült csicseriborsó snack elkészítéséhez először leszűrjük a konzerveket, alaposan átmossuk a csicseriborsót, szárazra töröljük papírtörlővel és egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük.
A csicseriborsókra olajat locsolunk, megszórjuk a fűszerkeverékkel, alaposan elkeverjük és 190 fokos sütőben ropogósra sütjük kb. 15 perc alatt. De valójában addig sütjük, amíg fullosan ropogós és aranybarna nem lesz. Ezután tálaljuk, és már ropogtathatjuk is egy film közben!
- Elkészítési idő: 10 perc
- Sütési idő: 40-45 perc
Ha tetszett a sült csicseriborsó snack recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!