Hozzávalók
- 1 csomag leveles tészta
- 1 db tojás
- 100 g reszelt sajt
- 2 ek lenmag
- 2 ek napraforgómag
Hozzávalók
- 1 csomag leveles tészta
- 1 db tojás
- 100 g reszelt sajt
- 2 ek lenmag
- 2 ek napraforgómag
A leveles tésztát kihajtogatjuk, az egyik felét lekenjük tojással, a másikat pedig ráhajtjuk, és kissé összenyomkodjuk, így magasabbak lesznek a sajtos rudak. Lekenjük tojással, megszórjuk a reszelt sajttal és a magokkal, majd felvágjuk 6-8 centi hosszú, másfél-két centi széles csíkokra. Betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, amíg aranybarnára sülnek (kb. 12-14 perc).

Ha tetszett a gyors-sajtos magos stangli receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
