Hirdetés

Sütőtökös-sonkás csavart

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Less be velünk a Rubik kocka feltalálójának luxusvillájába

Számtalan, szebbnél szebb enteriőr, ámulatbaejtő stílusok, ötletes térkihasználás, esztétika és kényelem magas fokon – Sütő Enikő elmúlt hetei az előbbiek jegyében teltek. A Luxusra tervezve legújabb évada szombaton este debütál a Spektrum Home-on, ez már az ötödik szériája a műsornak, amelyből az is kiderül, hogy néz ki Rubik Ernő egykori luxusotthona.

Tisztelgünk a magyar hegymászók emléke előtt: Magasságok és mélységek – vasárnap 21:00

Vasárnap 21:00-kor Erőss Zsolt és társa, Kiss Péter Himaláján folytatott expedíciójának története lesz látható az RTL-en. Mellettük pedig emlékezzünk meg együtt Suhajda Szilárdról, az egyik legeredményesebb magyar expedíciós hegymászóról!

Rémülten szaladtak a vendégek – magyar és lengyel ultrák balhéztak az Európa Liga-döntő előtt Budapesten

Székeket dobáltak, törtek-zúztak és mindent elhajítottak, ami a kezük ügyébe kerül. Megdöbbentő felvételek járták be az internetet, amelyen Budapest belvárosában készültek szerda délután, néhány órával a fővárosban megrendezett Európa-liga döntő előtt.

Ilyen még nem volt! Ő a Tippelj és vidd el! eddigi legpechesebb játékosa

Krisztián egy elektromos robogóért szállt versenybe a Tripla X játékban, azonban a szerencse nem állt mellé. Istenes Bence szerint a játékos nem választott jó technikát a labdák húzásakor. A vetélkedő házigazdája viccesen azt is megjegyezte, hogy talán akkor sikerrel járt volna, ha bedugja a fejét a gömbbe, és a szájával választja ki a focilabdákat.

Szabó Franciska, a Magyar Hurrikán akkora pofonokat oszt, hogy nem mernek ellene kiállni a nők

Az Oroszországból indult ütős versengés 2023-ra Amerikában profi sporttá nőtte ki magát, legnagyobb női sztárja egy magyar hölgy. Szabó Franciska Sheena Bathory művésznéven futott be a sportágban. A Magyar Hurrikánként ő lett a világ vezető MMA-szervezete által útjára indított Power Slap nevű pofozóbajnokság arca. A szakértők szerint soha senki nem adott még annyira tökéletes pofont mint ő a nők közül. 

„Senkivel nem lehet őszinte, csak veled” – Zoli gyengéd érzelmeket táplál felesége unokahúga iránt?

A családi vacsora után Zoli felajánlotta Annának, hogy hazaviszi őt kocsival, de a kapun kilépve a lány egyből nekiesett a nőgyógyásznak. „Ide többet be nem teszed a lábad, amíg meg nem tanulsz viselkedni” – fakadt ki Zoli Annának, de néhány másodperc múlva egy megható vallomás hagyta el a száját. A Mellékhatás második évadát keresd az RTL+-on!

Idén is érkezik a Gyertek át! – A Sztárvetélkedő

Az előző évad óriási sikerét követően, június 9-től újabb sztárok vetélkednek Sebestyén Balázs nappalijában, kizárólag az RTL+ előfizetői kínálatában.

Ezeket láttad már?