Hirdetés

Nektarinos tarte tatin bolti tésztából

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Balogh Levente első szerelme és első kudarca – ismerd meg jobban Az álommeló elnökét

Hol nyaralt először Balogh Levente, milyen szerepet tölt be életében a dzsúdó, mikor kapta az első nagy pofont az élettől, és mi volt a legmeghatározóbb élménye? Ilyen kérdésekre is válaszolt az rtl.hu-nak az ásványvízkirály, aki az RTL új műsorában ideális elnöki asszisztensét keresi.

Így készül Balogh Levente falusi tojásrántottája – ismerd meg közelebbről az ásványvízkirályt!

A magyaros vagy a külföldi konyhát szereti? Az irodai munkavégzést vagy a home office-t támogatja? A szénsavas vagy a szénsavmentes vizet preferálja? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre is válaszol Balogh Levente az rtl.hu-nak adott interjújában.

Nyerj LG OLED TV-t, RTL+ előfizetéseddel!

Fizess elő az RTL+-ra, tartsd meg előfizetésed május 1-ig, válaszolj helyesen az itt található három kérdésre, és nyerd meg az LG OLED 55'' átmérőjű 4K Smart TV-t!

Megérkezett a Mellékhatás 2. évadának első előzetese

Új évad, új élet, új ellenség. A Mellékhatás második évada hamarosan elérhető kizárólag az RTL+ felületén. Streameld reklámok nélkül, próbáld ki egy hónapig ingyen!

„Te levédetted a lyukat?” – Moldován András váratlan kérdést tett fel a fiatal influenszer lánynak

A 19 éves Csomós Nadin egy olyan hajgumit álmodott meg, ami megvédi a szórakozni vágyó lányokat a rájuk és az italos poharukra leselkedő veszélyektől. A Sassy kiegészítők formatervezési mintaoltalommal rendelkeznek, Moldován Andrást azonban nem hagyta nyugodni a kérdés azzal a bizonyos lyukkal kapcsolatban.

Március 29-én indul a Mellékhatás 2. évada az RTL+-on

„Egy új életre rámehet mindenki másé” – a régóta várt új évad premier epizódjait kizárólag a streaming-szolgáltatás előfizetéssel rendelkező felhasználói érhetik el március 29-től szerdánként. 

„A vállalkozását egyikünk sem tudta értelmezni, de megláttuk Nadinban az értéket” – Balogh Levente megbízást adott a fiatal influenszernek

Csomós Nadin egy olyan hajgumit álmodott meg, ami megvédi a szórakozni vágyó lányokat a rájuk és az italos poharukra leselkedő veszélyektől. Az influenszer vállalkozó az rtl.hu-nak mesélt a Cápák közöttben szerzett élményeiről és a termékéről, ami nem igazán nyerte el a nagyhalak tetszését. Moldován András és Balogh Levente kendőzetlenül elmondták, mit gondolnak Nadin vállalkozásáról. 

Redmenta (Telekom)

A Cápák között 12. adásának Telekom Digitálisan Tettrekész díjasa a Redmenta!

Ezeket láttad már?