Hozzávalók
A tekercsekhez
- 250 g túró
- 100 g krémsajt
- 250 g eper
- 60 g porcukor
- 1 tk vaníliaaroma
- 2 db 25 cm-es tortillalap
- 2 ek étolaj
A külsejére
- 2 tk őrölt fahéj
- 30 g kristálycukor
A tálaláshoz
- 2 szem eper
Epres-túrós chimichanga
Hozzávalók
A tekercsekhez
- 250 g túró
- 100 g krémsajt
- 250 g eper
- 60 g porcukor
- 1 tk vaníliaaroma
- 2 db 25 cm-es tortillalap
- 2 ek étolaj
A külsejére
- 2 tk őrölt fahéj
- 30 g kristálycukor
A tálaláshoz
- 2 szem eper
Az epres-túrós chimichanga első lépéseként a túrót alaposan áttörjük villával, majd összekeverjük a krémsajttal, a 0,5 cm-es kockákra vágott eperrel, a porcukorral és a vaníliaaromával.
A tortillalapok közepére adagoljuk a tölteléket, feltekerjük és egy serpenyőben pár perc alatt körbepirítjuk őket az olajon, majd még melegen fahéjjal összekevert cukorba hempergetjük, és friss epergerezdeket tálalunk mellé.
- Elkészítési idő: 25 perc
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!