Hozzávalók
A krémhez
- 140 g puhább kolbász
- 80 g trappista
- 60 ml tejszín
Az összeállításhoz
- 8 szelet toast kenyér
- 1 - 2 ek vaj
Kolbászos-sajtos melegszendvics
Hozzávalók
A krémhez
- 140 g puhább kolbász
- 80 g trappista
- 60 ml tejszín
Az összeállításhoz
- 8 szelet toast kenyér
- 1 - 2 ek vaj
Ez a kolbászos melegszendvics tényleg pillanatok alatt elkészül: a krémhez a hozzávalókat egy aprítógéppel egyneművé zúzzuk. A toast kenyerek felét megkenjük a krémmel, a maradék kenyerekkel lefedjük, majd megvajazzuk a szendvicsek alját és tetejét, végül egy gofrisütővel megsütjük őket.
Ha nincs gofrisütőtök, akkor egy egyszerű szendvics- vagy paninisütő is megteszi, de akár két serpenyővel is megoldható.
Elkészítési idő: 10 perc
Ha tetszett ez a kolbászos melegszendvics recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!