Hozzávalók
- 450 g görögdinnye (pucolt állapotban)
- 260 g sárgadinnye (pucolt állapotban)
- 1 csipet só
- 1 csipet kristálycukor
- 1 ág rozmaring
- 100 g vizes mozzarella sajt
- 1 ek fenyőmag
- 2 tk balzsamecet
- pár levél friss menta tálaláshoz
Hozzávalók
- 450 g görögdinnye (pucolt állapotban)
- 260 g sárgadinnye (pucolt állapotban)
- 1 csipet só
- 1 csipet kristálycukor
- 1 ág rozmaring
- 100 g vizes mozzarella sajt
- 1 ek fenyőmag
- 2 tk balzsamecet
- pár levél friss menta tálaláshoz
A dinnyesalátához a dinnyéket kimagozzuk, falatnyi darabokra vágjuk és egy tálba tesszük, majd sózzuk, cukrozzuk. A rozmaringot nagyon finomra vágjuk és összekeverjük vele a dinnyéket. A tetejére tépkedjük a sajtot, megszórjuk pirított fenyőmaggal és meglocsoljuk a balzsamecettel. Végül friss menta levelekkel megszórva tálaljuk.
Elkészítési idő: 15 perc
Ha tetszett a dinnyesaláta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!