Hozzávalók
- 1 db bagett (nagyobb, kb. 350 g)
- 4 - 6 db paradicsom (kb 600 g)
- 50 ml olívaolaj
Katalán kenyér
Hozzávalók
- 1 db bagett (nagyobb, kb. 350 g)
- 4 - 6 db paradicsom (kb 600 g)
- 50 ml olívaolaj
A bagettet hosszában félbevágjuk, majd a feleket 3 részre vágjuk, és egy serpenyőben, felforrósított olívaolajon megpirítjuk. A paradicsomokat kettévágjuk, és a bagett pirított felületét alaposan bedörzsöljük vele.
Tálaláskor pár csepp olívaolajat locsolunk rá.
- Elkészítési idő: 10 perc
Ha tetszett a katalán kenyér receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!