A megúszós kaják támogatója a
Hozzávalók
- 10 db tojás
- 1 gerezd fokhagyma
- 100 g szoba-hőmérsékletű vaj
- 1 ek mustár
- 3 ek majonéz
- 3 ek tejföl
- só, bors
- 1 csokor petrezselyem
A tálaláshoz
- 500 g kenyér
- 10 g póréhagymacsíra
- 8 db hónapos retek
- 4 szál újhagyma
Tojáskrémes szendvics
A megúszós kaják támogatója a
A megúszós kaják támogatója a
Hozzávalók
- 10 db tojás
- 1 gerezd fokhagyma
- 100 g szoba-hőmérsékletű vaj
- 1 ek mustár
- 3 ek majonéz
- 3 ek tejföl
- só, bors
- 1 csokor petrezselyem
A tálaláshoz
- 500 g kenyér
- 10 g póréhagymacsíra
- 8 db hónapos retek
- 4 szál újhagyma
A tojásokat bő vízben 10 perc alatt keményre főzzük, majd kihűtjük és megpucoljuk. A sárgáját egy konyhai aprítógépbe tesszük a fokhagymával és a vajjal, majd krémesre zúzzuk. Egy tálba tesszük a sárgájás-vajas keveréket és hozzáadjuk a mustárt, a majonézt és a tejfölt. Sózzuk, borsozzuk, beleszórjuk a finomra vágott petrezselymet, majd a fehérjét is az aprítógépbe tesszük, morzsalékossá zúzzuk és azt is krémhez keverjük.
A kenyérszeleteket megkenjük a krémmel, póréhagymacsírával díszítjük és friss zöldségekkel tálaljuk.
- Elkészítési idő: 20 perc
Ha tetszett a tojáskrémes szendvicsrecept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!