Hirdetés

A tojásfőzés alapszabályai - ezekre érdemes odafigyelned

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Bagi Zoltán küldetésének érzi, hogy újjáélessze a retró slágereket

Bagi Zoltán a nagyszüleitől és a dédszüleitől örökölte a zene szeretetét, éppen ezért a retró áll legközelebb a szívéhez. Kovács Kati és Szulák Andrea is a kedvencei közé tartoznak, és eltökélt vágya, hogy megszerettesse a műfajt a mai világgal.

Ki is pontosan a Konyhafőnök jubileumi évadának különleges figurája, Nagy Dani?

Nagy Dani Ákos séf csapatának a tagja. A sármos versenyző az Éjjel-Nappal Budapest szereplője volt, ahol Erik bőrébe bújt és egy rendőrt alakított. Most talán a konyhában még nehezebb a dolga, mint a sorozatban. De a Fókusz stábja most annak is utánajárt, mivel is foglalkozik a hétköznapokban, amikor éppen nem főz. És vajon sikerül-e befőznie magát a döntőbe és ő lesz-e az, aki megnyeri a jubileumi évadot és vele a 10.000.000 Ft-os főnyereményt? Kiderül hétköznap esténként a Fókusz után az RTL-en. 

Teszteltük, hogy felismerik-e az alapfűszereket A Konyhafőnök versenyzői

„Az étel lelke maga a fűszer” – mondogatták A Konyhafőnök középdöntősei, amikor még nem is sejtették, milyen játék vár rájuk a piactéren. Egyszerű feladattal sokkoltuk ugyanis őket, hogy kiderítsük, vajon több hét tanulás és megannyi gasztro-kihívás teljesítése után, mennyire vannak képben a legalapvetőbb fűszerek ízével és illatával. 

„Ez a kaland egy zseniális utazás volt” – távozott a Döntő hetének első kiesője

A Konyhafőnök versenyzői már a célegyenesben vannak, de a főnyereményt csak egyikük viheti majd haza. A kieső hálásan hagyta el a konyhát: nemcsak rengeteg tudással, de élményekkel is gazdagodott.

A Connectini költségcsökkentő megoldást kínál a használt autók adásvételi és üzemeltetési problémáira

Kálmán Gábor, villamosmérnök és Horváth Oszkár, közgazdász és programozó legújabb termékükkel érkeztek a Cápák elé. A Connectini vállalkozóinak az a célja, hogy találmányukkal csökkentsék a használt autók fenntartási és javítási költségeit, és hogy egy adásvétel utáni vitás helyzetben a fizetési kötelezettség ne a vétlen félre háruljon. A termék értékesítésének felépítéséhez most 60 millió forintra lenne szükségük 29%-os tulajdonrészért cserébe.

„Azért még az öregeket ne írjuk le” – A Survivor játékosa, Bojnár Attila 54 évesen is bizonyítani akar

Bojnár Attila biztos benne, hogy 54 évesen nem ő lesz a legerősebb a Survivorben, de bízik benne, hogy a tapasztalata lehet majd az erőssége. Az egykori labdarúgó edző nem másoknak akar megfelelni, sőt a határai feszegetése sem merült fel benne, ő ugyanis az útra kíváncsi és azokra a válaszokra, amire ez a különleges helyzet és a műsor választ adhatnak. Extra videónkban elárulja, fiatalon mennyire akart beleállni mások véleményébe, és arról is mesél, most is ez lesz-e a helyzet, amikor megismeri a többi játékost.

„Az összes sütős feladatnál rezgett a léc” – Nagy Daninak több mumusa is lett A Konyhafőnök alatt

Nagy Dani is bejutott A Konyhafőnök legjobb hat versenyzője közé, így Sárközi Ákos őt is egy séfkabáttal lepte meg. A Döntő kihívásairól és a séfkabáttal járó elvárásokról kérdeztük, és persze az elmúlt hetek legemlékezetes pillanataira is visszaemlékezett velünk. „Kettőnél több dolgot nem tudok megjegyezni” – idézte fel a diktálós séffőzések miatti kiborulásait, amelyek mellett a süteményes feladatok okozta pánikhelyzetek sem maradhattak el.

Obersovszky Nóra: Jenő séftől kaptam már hideget-meleget

Obersovszky Nóra rengeteget tanult a verseny során a séfektől, a mentora pedig kertelés nélkül helyretette akkor is, amikor hibázott. A Döntő első napján felidézte, hogy melyik elem elkészítésével lepte meg még saját magát is, és megnevezte azt a két játékost, akikkel szívesen mérkőzne meg a Fináléban.

Ezeket láttad már?