Hirdetés
Klasszik lángos

Így süsd a lángost, hogy a tied legyen a szezon legjobb sajtos-tejfölöse!

Így süsd a lángost, hogy a tied legyen a szezon legjobb sajtos-tejfölöse!

Hogyan készítsünk spárgát? - minden, amit tudni akartál a tavasz egyik kedvenc zöldségéről

Ne hagyd a franciákra a spárgázást: szuper egészséges és finom!

Így készíts perfekt házi zsemlemorzsát

Ne csak a galambokat etesd a morzsával!

Így süss rántott sajtot!

Nálatok mi vált be?
Hirdetés

Így készíts rántottát!

A rántotta megosztó, de minden ízlés szerint könnyű elkészíteni. Megmondjuk, mire figyelj.

Tükörtojás sütése - így lesz tökéletes!

Ha elolvasod ezt a cikket, profi leszel! 😉

Így készül a tökéletes csirkealaplé!

A csirkealaplé sosem jön rosszkor, főleg ha egy fullos rizottóról van szó!

Így készíts bolognai alapot!

Perfekt alap!

Így készíts házi majonézt

Mindenre jó!

Sertésszűz sütése: így marad szaftos a hús!

Egy finom mártást is mutatunk hozzá!

Így készítsd jól a forralt bort!

Forralt bor kétféle ízesítéssel!

Így készíts tökéletes rántott pontyot!

Rántva a ponty is jobb!

Így süss otthon gesztenyét!

Tuti tippek otthoni gesztenyesütéshez

4 hiba, ami elronthatja a vajas krémet

Ezeket a hibákat semmiképpen ne kövessétek el!

Torta bevonása csokival: így lesz tökéletes!

Tortabevonásra felkészülni!

Sütőtök sütése: Így csináld, hogy a lehető legfinomabb legyen!

Tippjeinkkel szinte biztos a puha, édeskés végeredmény

Így kell jól tarhonyát főzni!

Beveztünk a tarhonyakészítés rejtélyeibe

Buggyantott tojás, ahogy azt kell!

Szuper feltét

Így készíts perfekt palacsintát

A palacsinta sosem megy ki a divatból!

A legjobb krumplipüré

Mutatjuk, hogy lesz perfekt a végeredmény

Rántotta kisokos - így lesz perfekt a végeredmény!

Egy jó rántotta sosem rossz!

Így apríts zöldséget úgy, mint a profik!

Most már tuti vágni fogjátok

Így főzz tökéletes főtt kukoricát - klasszik és mikrós verzió!

Nehéz eldönteni, melyik változat a finomabb! 🙂

Kovászos uborka, ahogy azt kell

Nem telhet el a nyár nélküle!

Így készül az alap lecsó

Rengetegféleképpen el lehet készíteni

Így lesz tökéletes a nokedli

Kedvenc köretünk, a nokedli!

Így készíts perfekt besamel mártást!

Hidd el, nem is olyan nehéz!

Így készül a szaftos hamburger húspogácsa

Ezután már gyerekjáték lesz bármilyen húspogácsa!

Konfitálás - Mi az, és hogy csináld?

A konfitálás szót a francia nyelvből vettük át

Így készíts tökéletes HÁZI GYÚRT TÉSZTÁT

A nagymama sem csinál jobbat

Bő olajban sütés - ezekre érdemes odafigyelned

Mit és meddig süss bő olajban

Egyszerű négyes kalácsfonás kezdőknek

Higgyétek el, a négyes fonás nektek is menni fog!

Így vágd egyforma szeletekre a PISKÓTÁT + bombabiztos ALAPRECEPT

Mi akkor is a gyakorlásra esküszünk, ha a piskóta felvágásáról van szó

Milyen olajjal süssünk és főzzünk? - itt az olajkisokos!

Minden, amit tudni akartál az olajokról

Hogyan süss tökéletes bélszín steaket?

Ég veled kiszáradt steak!

Bulgur elkészítése - hogyan és meddig főzd

Bulgur kisokos: mi az és hogyan kell főzni

Egyszerű házi körözött

Ahány ház, annyi szokás - de azért Zsoltiét megéri csekkolni!

Így készíts rántást leveshez és főzelékhez!

Ilyen arányban használjuk levesekhez, vagy főzelékekhez...

A tojásfőzés alapszabályai - ezekre érdemes odafigyelned

Te tudod, hogy készül a perfekt főtt tojás? Vagy a buggyantott tojás? Mindegy mi a válasz, érdemes csekkolnod.

A tökéletes rántott karaj

Ha eddig sose sikerült szépen rántanod a húst

5 alap tésztafőző tipp, amit jó, ha tudsz

Kell olaj a főzővízbe? Le lehet hűteni? - mindenre választ adunk!

Tésztadagasztás lépésről lépésre

Most lerántjuk a konyharuhát a titokról!