Hirdetés

Milyen olajjal süssünk és főzzünk? - itt az olajkisokos!

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Recept: így készül Roxi nagymamájának málnás hüvelykujj sütije

A Mestercukrász pénteki adásában Roxi a nagymamája egyik jól bevált receptjéhez nyúlt, és olyan kekszet készített, ami mind a három zsűritagot levette a lábáról. A nagy érdeklődésre való tekintettel a versenyző jóvoltából elhoztuk Irén nagyi málnás hüvelykujj receptjét, ami után a családtagjaid garantátlan megnyalják majd mind a tíz ujjukat. Sütésre fel!

Osváth Zsolt azonnal Ripli Zsuzsihoz rohant az eredményhirdetés után

A Középdöntő kapujában a színésznő és egykori csapattársa, Nagy Viktor álltak a zsűri előtt, hogy megtudják, melyikük mehet fel a galériára. Miután Zé kimondta a nevet, Zsolti nem bírt a galérián maradni és az általa hátráltatott Zsuzsi nyakába borult.

„Amikor megnyertem, akkor ez még rosszabb lett” – Solyom Bernit megviselik a rosszindulatú kommentek

Többhónapnyi kőkemény munka és őrületes siker után, a csillogó színpadról vissza az erdélyi fenyvesek közé – elképesztő utat tett meg az elmúlt fél évben Solyom Berni, a X-Faktor 2022-es győztese.  A gyergyószentmiklósi lányt hazaérkezése után, otthonában látogattuk meg. A 17 éves lány nyíltan beszélt arról is, hogy milyen hatással vannak rá a negatív kommentek, és hogy egy óriási döntés előtt áll az egész család.

„Ne másoknak illegesd magad! Vetkőzz!” – így reagált a Király a szeretőjéről készült szexi fotókra

Miután Jimmy megpillantja a Mariról készült képeket, kiakad és az öltözőben vetkőzésre utasítja szeretőjét. Hogy ezután mit tett a táncoslány, az A Király 3. részéből kiderül, ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

VV Henriknek a csajozás lesz az első dolga a villán kívül

Azért engem hívott ki mert egy villalakó vagyok és azt hív ki, akit akar – magyarázta Henrik, hogy Melina miért őt hívta párbajra. Talán ha több ilyet mondott volna, még most is villalakó lenne. De Melinától sokszor pont azt a kritikát kapta, hogy nem elég aktív és csak a bulizásból veszi ki igazán a részét, ezt a nézők sem értékelték.

„Ebben a sorozatban a nőiességét kellett megfognom” – Pásztor Virág Berényi Timi új oldalát mutatja meg

Amikor utoljára láthatták a nézők Berényi Nóra lányát, még egy fiatal, makacs és ambíciókkal teli kamaszlány volt. A színésznő viszont elárulta, hogy a vadonatúj sorozatban Timi már nem teljesen ugyanolyan, mint volt. A Ki vagy te című krimisorozat első epizódja már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

„Itt lesz vége a karrierednek” – ezt üzente Sebestyén Balázs Joshi Bharatnak

Sebestyén Balázs ezúttal új vendégeket is fogadott a Gyertek át! kanapéján, köztük Joshi Bharatot, aki szerinte nem gondolta át, hogy mire vállalkozott. Szókimondó játékokból és szívatásból a sztárvetélkedő hatodik évadában sem lesz hiány. A harmadik rész már elérhető az RTL+-on. Streameld reklámok nélkül, egy hónapig ingyen!

Rácz Jenő: Én a kemény répák mellett könnyen elsétálok

A kóstoláson a pirosak mentora megdicsérte Osváth Zsolti tányérját, ami szerinte nagyon jól sikerült. Percekkel később Zé viszont felhívta rá a figyelmét, hogy egy apróságot nem vett észre az ételben. A szóváltásnak végül Zsolti frappáns kontrája vetett véget.

Ezeket láttad már?